...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν ένα πυραυλοφόρο αντιτορπιλικό στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας

© Flickr/ U.S. 6th Fleet 
Αμερικανικό καταδρομικό. Φωτογραφία αρχείου
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, 14 Απριλίου – RIA Novosti, Ντμίτρι Zlodorev. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν το πυραυλοφόρο αντιτορπιλικό το  Stethem στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας,.....
 σύμφωνα με την  υπηρεσία Τύπου του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Αυτό το βήμα έγινε και στο πλαίσιο της αυξημένης έντασης και  λόγω της πιθανής  πυρηνικής δοκιμής της  ΛΔΚ. «Το πυραυλοφόρο αντιτορπιλικό  Stethem, που σταθμεύει στην  Γιοκοσούκα (Ιαπωνία), εκτελεί ενέργειες  ρουτίνας στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας», – είπε στην  δήλωση του.

Όπως  δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στόλου  Robert Klien αυτό  θα επιτρέψει στο πλήρωμα να πάρει την πολύτιμη εμπειρία στην υλοποίηση των αποστολών σε βασικές περιοχές.

Νωρίτερα, οι ΗΠΑ μετέφεραν   στην περιοχή της κορεατικής  χερσονήσου την ομάδα κρούσης  με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο «Καρλ Vinson». Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, η Ουάσιγκτον μπορεί να κάνει  προληπτική επίθεση στην Βόρεια Κορέα για την πρόληψη των πυρηνικών δοκιμών. Η  Βόρεια Κορέα σε απάντηση απείλησε να επιτεθεί σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις και την κατοικία του προέδρου στη Σεούλ.

https://ria.ru
tokoutsavaki.blogspot