...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Έτσι θα παρουσιάζουν τον παγκόσμιο ηγέτη

Θα μιλά ταυτόχρονα σε όλον τον πλανήτη
Στην σημερινή εποχή οι άνθρωποι έχουν ανάγκη το κράτος....


Περιμένουν κάποιον να τους σώσει από τις δύσκολες καταστάσεις που τους ταλανίζουν.

Οικονομική κρίση, μεταναστευτικό, ισλάμ, πόλεμοι, ανασφάλεια.

Ο πλανήτης αναζητά έναν παγκόσμιο σωτήρα. Όχι όμως για να τον βάλει να σκεφτεί και να αγωνιστεί. Αλλά για να του τα προσφέρει όλα έτοιμα.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ετοιμάζει την εμφάνιση τους παγκόσμιου ηγέτη της. Εκείνου που θα δώσει την λύση στα προβλήματα που τεχνηέντως δημιουργήθηκαν.

Θα βρίσκεται ταυτόχρονα παντού και θα μιλά στο «στομάχι» όλων των εξαρτημένων πολιτών.

Πως; Μα με την βοήθεια της υπερτεχνολογίας, η οποία αντί να υποκλίνεται στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, χρησιμοποιείται κατά αυτού και της κοινωνίας του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο διάσημος φυσικός Στίβεν Χόκινγκ απευθύνθηκε σε κοινό που είχε συγκεντρωθεί σε αμφιθέατρο του Χονγκ Κονγκ, χρησιμοποιώντας ολόγραμμα και τόνισε την αξία της τεχνολογίας αυτής, της οποίας η επιρροή αυξάνεται στην πολιτική, στην ψυχαγωγία και στις επιχειρήσεις!!!

Προσέξατε τι είπε! Συνέδεσε την εμφάνιση μέσω ολογραμμάτων με την πολιτική και την οικονομία, η οποία πλέον ορίζεται φανερά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Βρετανός επιστήμονας εμφανίστηκε μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους που τον χειροκρότησαν και τον φωτογράφησαν, έτσι ώστε ο κόσμος να συνηθίζει στα ολογράμματα.

Ο Χόκινγκ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Τραμπ, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η εκλογή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ήταν μέρος μιας σειράς «επιτυχιών της ακροδεξιάς», εννοώντας προφανώς την δεξιόστροφη Παλαιά Τάξη, η οποία στηρίζει μέχρι στιγμής τον Αμερικανό Πρόεδρο.

«Με το Brexit και τον Τραμπ (…) παρατηρούμε μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στους ειδικούς», δήλωσε και αναφέρθηκε επίσης στις πολλαπλές υποτιθέμενες περιβαλλοντικές κρίσεις, από την κλιματική αλλαγή έως την αποψίλωση των δασών.

«Οι απαντήσεις σε αυτά τα προβλήματα θα προέλθουν από την επιστήμη και την τεχνολογία», εκτίμησε.

Έτσι θα εμφανιστεί και ο ηγέτης τους. Ταυτόχρονα σε όλον τον κόσμο, υποσχόμενος αντιμετώπιση της «παγκόσμιας κρίσης».

Δείτε! Χρησιμοποιούν το ολόγραμμα ακόμα και σε συναυλίες:el.gr