...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΕΛΟΣ! Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έγινε με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο ΦΕΓΓΑΡΙ...

Φωτίστηκε, επιτέλους, άλλη μια περίεργη πτυχή της αποστολής Apollo στη Σελήνη, από την Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA)....
Το μυστήριο αυτό, είχε σχέση με περίεργες λάμψεις που έβλεπαν πολλές φορές οι αστροναύτες όσο βρίσκονταν στην αποστολή.

Η NASA είχε αποφύγει μέχρι σήμερα να δώσει μια επίσημη εξήγηση για το περίεργο φαινόμενο, όμως το μυστήριο λύθηκε πλέον και εξηγήθηκε σε ειδική εκπομπή του Science Channel για τα «Ανεξήγητα αρχεία της NASA».

Μερικοί από τους πρώτους αστροναύτες που πάτησαν στη Σελήνη είχαν αναφέρει κάποιες λάμψεις. Συγκεκριμένα, ο Άλαν Μπιν είχε πει «Είδα μια λάμψη και μετά σκεφτόμουν εάν όντως την είδα» ενώ ο Τσαρλ Ντιούκ περιέγραψε το φαινόμενο λέγοντας «Ήταν σαν πυροτέχνημα μέσα στα μάτια μου. Ήταν απίστευτο». Το πιο περίεργο ήταν ότι σύμφωνα με τους αστροναύτες, τις λάμψεις αυτές, τις έβλεπαν ακόμη και με κλειστά τα μάτια, κάνοντας το μυστήριο ακόμη πιο περίεργο.

Το φως αυτό ήταν λευκό ή μπλε συνήθως. Η υπηρεσία προβληματίστηκε με αυτό και το έψαξε. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, τελικά, σύμφωνα με τη NASA, οι λάμψεις αυτές προκαλούνταν από κοσμικές ακτίκες που χτυπούσαν το οπτικό νεύρο των αστροναυτών.

Η κοσμική ακτινοβολία αποτελείται από σωματίδια υψηλής ενέργειας και παράγεται σε περιοχή του σύμπαντος που βρίσκεται πολύ μακριά από εμάς. Αυτό εξακριβώθηκε και με την πραγματοποίηση ενός πειράματος, κατά την διάρκεια του οποίου, κάθε φορά που ο αστροναύτης έλεγε ότι είδε την λάμψη, καταγραφόταν από τους ειδικούς κοσμική ακτινοβολία στην ατμόσφαιρα.