...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Πως Φτάσαμε στην Νύχτα 21ης Απριλίου 1967! //// Τα ντοκουμέντα της Αντίστασης στη Χούντα

Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Ο Καπιταλισμός και ο Κομμουνισμός είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Δημιουργήθησαν από τον Σιωνισμό και σήμερα καπιταλισμός και κομμουνισμός συνιστούν τη Νέα Τάξη πραγμάτων.....

Ο Καπιταλισμός κατήργησε τα κράτη με τον θεσμό των Πολυεθνικών, των ΟFF SHORE, τα διεθνή χρηματιστήρια , με τον έλεγχο των Τραπεζών.
Ολίγοι επίλεκτοι ιδιώτες  έχουν τον έλεγχο του χρήματος, της ενέργειας, του πλούτου κλπ. με αποτέλεσμα όλα τα κράτη να χρωστούν σε ελάχιστους.
Ο έλεγχος των Τραπεζών είναι πρωταρχικό εργαλείο για την επικράτηση του Σιωνισμού και γι αυτό οι χώρες που δεν έχουν ακόμη δεχθεί το πετροδολάριο καταστρέφονται (Λιβύη κλπ) ή έχουν εισέλθει στο κλισιοσκόπιο του μεγάλου αδελφού (ΣΥΡΙΑ,  ΙΡΑΝ, Β. ΚΟΡΕΑ).
Όταν ο μέγας Ντε Γκολ ανακοίνωσε ότι θα φορτώσει ένα καράβι με πετροδολάρια για να τα επιστρέψει στις ΗΠΑ,  δέχθηκε χιλιάδες πράκτορες από τις ΗΠΑ που του έφτιαξαν τον «φοιτητικό» Μάιο του 68. Κάτι ανάλογο συνέβη με το δικό μας Πολυτεχνείο του 73 για να μην επιτρέψουν  στην Κυβέρνηση Μαρκεζίνη (υπό την σκιά του Παπαδόπουλου) να επιβιώσει.
Ο Κομμουνισμός ελέγχεται πλήρως από τον Σιωνισμό. Στόχος του η διάλυση των κρατών ώστε να επικρατήσει η νέα τάξη πραγμάτων. Ο Ελληνισμός αποτελούσε πάντα το μεγάλο πρόβλημα για τον Σιωνισμό. Για να διαλύσεις ένα κράτος Έθνος πρέπει να το ξεθεμελιώσεις. Αυτό γίνεται με το να κτυπήσεις θεσμούς και το αξιακό του σύστημα.
Ο άνθρωπος είναι το μέτρο σύμφωνα με την πανανθρώπινη Ελληνική αντίληψη. Η μητέρα είναι ο άγγελος που μεγαλώνει ένα παιδί. Η οικογένεια είναι η βάση του κοινωνικού μας συστήματος. Η Πατρίδα είναι σύμφωνα με τον παμμέγιστο Σωκράτη πάνω από όλα, η ιστορία δείχνει τις ρίζες μας, η  θρησκεία παράγει ηθική και η γλώσσα το συνεκτικό κρίκο των πολιτών ενός κράτους. Αν αυτή η γλώσσα είναι βέβαια η Ελληνική τότε αποτελεί θείο δώρο, είναι συμπαντική.
 Οι στόχοι ΚΚΕ μετά από 100 χρόνια από τη ίδρυσή του εκπληρώθηκαν. Σήμερα μέτρο του ανθρώπου είναι το χρήμα, η οικογένεια έχει διαλυθεί, η γλυκιά μητέρα μπορεί να είναι ένας μουστακαλής, οι γονείς μου ήλθαν το 1922 από τη Σμύρνη, σύμφωνα με την Ρεπούση-Δραγώνα για βόλτα, στην Αθήνα.
Η Ιστορία μας καταστρατηγήθηκε, το κράτος το ξεπουλήσαμε, η γλώσσα μας χρησιμοποιεί τα greeklish και από το 2006 η Τουρκική είναι επίσημη γλώσσα του «Ελληνικού κράτους».
Ο δημόσιος χαρακτήρας του κράτους έγινε Ιδιωτικός, ο Υφυπουργός Παιδείας «μέγας αρχαιολάτρης» με μεγάλη αντιστασιακή δράση στο Παρίσι, εξιστορεί με καμάρι (για να ακούσει και ο μεγάλος αδελφός) την αντιστασιακή του δράση, που συνίστατο σε ένα παρατεταμένο φιλί 15’ με ένα μαύρο.
Τα ΜΜΕ και το ΕΣΡ δίνουν τον αγώνα τους για να παραπλανήσουν τον Λαό.
Χρόνια εργασίας του Σοβιετικού Λαού υπέρ του Κράτους πέρασαν στα χέρια του Αμπράμοβιτς.
Ο Κομμουνισμός θα παίξει ένα πολύ σπουδαίο ρόλο στην κατάληψη της Ελλάδος από τους Ισλαμιστές, και έτσι το σενάριο που θα δούμε είναι το ξεκλήρισμα του Ελληνικού Λαού και η διάλυση της Ελλάδος.
Διαβάστε, η αλήθεια μόνο μπορεί να μας βοηθήσει, εφόσον βέβαια αγαπάμε αυτή τη μεγάλη χώρα. Η Ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη…… Διαβάστε τα παρακάτω
file:///C:/Users/Penny/Downloads/21.04.1967%20(2).pdf

https://www.youtube.com/watch?v=4kqA8_Xc428