...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

10 ρωσικά πολεμικά πλοία και υποβρύχια απέπλευσαν για τη Μεσόγειο: Ο Β.Πούτιν έστειλε έναν ειδικό φάκελο στον κυβερνήτη της…

… Φρεγάτας «Ναύαρχος Grigorovich»… Ποια ήταν η διαταγή του
10 ρωσικά πολεμικά πλοία, υποβρύχια και....
βοηθητικά σκάφη ξεκινούν για τις συριακές ακτές  ενώ ο  κυβερνήτης της ρωσικής Φρεγάτας που τώρα είναι στα ανοικτά της Συρίας έχει λάβει έναν ειδικά  σφραγισμένο φάκελο από την Σεβαστούπολη που απέπλευσε και άνοιξε καθ’ οδόν και μέσα εμπεριέχει έγγραφο που έχει μία μόνο έγγραφη εντολή του Κρεμλίνου.

«Εξουδετέρωση» όλων των αμερικανικών πυραύλων Tomahawk που θα εκτοξεύσουν τα αμερικανικά πλοία με κάθε κόστος» .

Ο Ρώσος ναύαρχος ε.α. Vladimir Valuev σε συνέντευξή του ανέφερε ότι το ρωσικό πλοίο «Ναύαρχος Grigorovich» επέστρεψε στα νερά της Μεσογείου, με κύρια αποστολή την αντιαεροπορική άμυνα περιοχής και την εξουδετέρωση αμερικανικών πυραύλων από το έδαφος της Συρίας.

10 ρωσικά πολεμικά πλοία και υποβρύχια απέπλευσαν για τη Μεσόγειο: Ο Β.Πούτιν έστειλε έναν ειδικό φάκελο στον κυβερνήτη της Φρεγάτας «Ναύαρχος Grigorovich»… Ποια ήταν η διαταγή του - Εικόνα0

Με απλά λόγια τονίζει ο ίδιος :« καταρρίψτε τους Tomahawk».

Όπως είναι γνωστό, η Φρεγάτα «Admiral Grigorovich» αποτελεί μέρος του ρωσικού στόλου Μεσογείου και επί του παρόντος στην θαλάσσια αυτή περιοχή βρίσκονται περίπου 10 ρωσικά πολεμικά πλοία επιφανείας, υποβρύχια και βοηθητικά σκάφη, τα οποία κινούνται για τις συριακές ακτές .

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος ύπαρξης του ρωσικού στόλου Μεσογείου ο οποίος όπως δείχνουν όλες οι κινήσεις έχει στην διάθεση του και υποβρύχια και μονάδες επιφανείας για να «κλειδώσουν» την θαλάσσια και εναέρια περιοχή .

«Ναυαρχίδα» του στόλου  και «στυλοβάτης»  όλης αυτής της αντιαεροπορικής  «ομπρέλας» είναι το «Ναύαρχος Grigorovich» στο οποίο ο τοπικός διοικητής θα ελέγχει την όλη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον Valuev, εφόσον  η ρωσική Φρεγάτα είναι εφοδιασμένη με υπερσύγχρονο  σύστημα αεράμυνας, είναι φυσικό  να ενισχύσει την άμυνα σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Σε αυτή την περίπτωση στον εξοπλισμό της συμπεριλαμβάνονται οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι που επιτρέπουν την ολοκληρωτική εξουδετέρωση των αμερικανικών πυραύλων «Tomahawk».

Ο Ρώσος στρατιωτικός διοικητής δήλωσε ότι οι «Tomahawks» πετούν σε χαμηλό τροχιά. Εάν ανιχνευτούν την στιγμή που εκτοξεύονται  οι πύραυλοι μπορούν να εξουδετερωθούν άνετα. Το «Ναύαρχος Grigorovich,» διαθέτει  τρία οπλικά συστήματα αεράμυνας με τα οποία θα αντιμετωπίσει αυτήν την αποστολή .

Ο Vladimir Valuev σημείωσε επίσης ότι Φρεγάτα «Admiral Grigorovich», σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, θα μετακινηθεί κοντά στα πλοία των ΗΠΑ σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων. Από αυτή την απόσταση είναι πολύ βολικό για να τους ελέγχουν.

Τέλος, ο ίδιος  δήλωσε ότι η Ρωσία είναι βέβαιο θα συνεχίζει να δείχνει αυτοσυγκράτηση στην αμερικανική επιθετικότητα στην Συρία, διότι «οι  Αμερικανοί συμπεριφέρονται με «αναιδέστατο τρόπο», χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους», καταλήγει ο ίδιος .

10 ρωσικά πολεμικά πλοία και υποβρύχια απέπλευσαν για τη Μεσόγειο: Ο Β.Πούτιν έστειλε έναν ειδικό φάκελο στον κυβερνήτη της Φρεγάτας «Ναύαρχος Grigorovich»… Ποια ήταν η διαταγή του - Εικόνα1

Πρόκειται για ένα από τα προηγμένης τεχνολογίας  πολεμικά πλοία της Ρωσίας. Το πλοίο είναι εξοπλισμένο με τις νεότερες τεχνικές λύσεις και οι πολεμικές δυνατότητές του είναι πολύ πέρα απ” αυτές της πρώτης κλάσης των πλοίων και των καταδρομικών που κατασκευάστηκαν στη Ρωσία, καθώς έχει μοναδικά επιθετικά όπλα.

Είναι εξοπλισμένη με αντιπλοϊκούς πυραύλους Kalibr-ΝΚ, ενώ διαθέτει και σύγχρονο σύστημα αεράμυνας. Κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Yantar στο Καλίνινγκραντ και εντάχθηκε προ μηνών στον στόλο της Μαύρης Θάλασσας.

Ρωσικά και αμερικανικά πολεμικά πλοία τόσο κοντά έξω από την Συρία αποτελούν προοίμιο νέων άσχημων εξελίξεων , ειδικά μετά την πρόθεση των ΗΠΑ να ξαναχτυπήσουν την Συρία.triklopodia.gr