...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

«Έργα και ημέραι ΣΥΡΙΖΑ»! Μετά την «διαρροή» ΚΥΠατζίδικης έκθεσης στο Indymedia, την εξαφάνισε άρον άρον για να μην αποκαλυφθεί η συνεργασία τους με τους αναρχικούς!

Με αφορμή μια απόπειρα μπλοκαρίσματος των λογαριασμών και κατάργησης του ιστολογίου μας, πριν 4 μέρες, ανάμεσα σε άλλα γράψαμε εδώ:....


«Μήπως «διαβαθμισμένες» πληροφορίες φθάνουν στους αναρχικούς ;

Πάντως πολύ «παράξενα» πράγματα συμβαίνουν με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Πριν 1 ημέρα (25/2/2017), το παρακρατικό αναρχικό indymedia, δημοσίευσε έκθεση με όλες τις «φασιστικές» ομάδες που δρουν πανελλαδικά. Πως έφθασε η έκθεση αυτή στο indymedia;


Υποτίθεται δουλειά ενός αναρχικού που τάχα εκδικείται το ότι ο αδερφός του έφαγε πέσιμο από «φασίστες» που τάχα τον άφησαν σχεδόν αόμματο.

Φυσικά τέτοιος αναρχικός ΔΕΝ υπάρχει. Αν υπήρχε, θα είχαν γίνει εκατοντάδες πορείες, θα είχε καεί μία ακόμη φορά η Αθήνα, ο αναρχικός θα ήταν ήδη ευρωβουλευτής, ενδεχομένως και με τεράστια περιουσία και άφθονο ρευστό εκτός Ελλάδος, όπως η Βουλγάρα συνδικαλίστρια Κούνεβα.

Επίσης ακόμη κι αν μία στο εκατομμύριο, υπήρχε τέτοιος αναρχικός «θύμα», και ο αδερφός του άρχισε να ψάχνει, πως ανακάλυψε και τις 100 περίπου «φασιστικές» ομάδες και κυρίως πως έμαθε τις διασυνδέσεις κάθε μιας, πληροφορίες που δεν γνωρίζουν ούτε καν μέλη της; Εκτός αν ήταν ο «Αστυνόμος Σαϊνης»!


Μήπως επί καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ, οι απόρρητοι φάκελοι της ΕΥΠ ή της ΕΛ.ΑΣ. (που φακελώνουν συστηματικά τις πατριωτικές δυνάμεις), φθάνουν στους αναρχικούς (τα τσιράκια της Νέας Τάξης);»

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι:
2-3 ημέρες μετά, ο απόρρητος «φάκελος» που άγνωστο πως έφτασε στους αναρχικούς (ένα σωρό στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γιους αναρχικούς, λέτε να έκαναν κανένα «δωράκι» στα παιδιά τους;), ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ λίγο μετά την καταγγελία μας, ότι πιθανότατα «κρατικοί» εφοδιάζουν αναρχικούς με διαβαθμισμένες πληροφορίες.
Το Indymedia έχει κρύψει την δημοσίευση.


Δείτε: «η δημοσίευση έχει κρυφτεί από τη διαχειριστική ομάδα»
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι αναρχικοί είναι το «μακρύ χέρι» του συστήματος, τα πρόθυμα τσιράκια του, αλλά αρχίζει να φαίνεται ότι ως κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, αποθρασσύνθηκε τελείως!
Όσο για την αναφορά στην ομάδα μας (Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός») στο Indymedia, αποκλείεται η «Κατερίνα», να έψαξε στο διαδίκτυο, να έμαθε για την ομάδα μας και να την συμπεριέλαβε στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση.


Καθαρά Δευτέρα, τέτοια ώρα, οι αναρχικοί ακόμη «ξεμεθάνε» και «ξεμαστουρώνουν» από το σαβ/κο. Άλλοι έχουν «υπηρεσία» Καθαρά Δευτέρα και γράφουν ως «Κατερίνα».
Για κακή τους τύχη όμως, κάποιοι το είχαν αναδημοσιεύσει  πχ εδώ, εδώ.
Αναμένουμε να μάθουμε πως «διέρρευσε» αυτή η απόρρητη έκθεση.
Ποιοι είναι επιτέλους οι «γνωστοί άγνωστοι» που χαίρουν τόσης ασυλίας, που όταν συλλαμβάνται αφήνονται ελεύθεροι και στις ελάχιστες περιπτώσεις που δικάζονται, πάντα αθωώνονται (θυμηθείτε πχ ότι ΟΛΟΙ όσοι εισέβαλαν μέσα στην μητρόπολη Θεσσαλονίκης, πετώντας φυλλάδια απειλώντας και βρίζοντας, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, όλοι τους αθωώθηκαν!).
Για να θυμηθούμε:https://youtu.be/bQuzzimRwdk

https://youtu.be/WAIiRiIBFsU
Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
opaidagogos