...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Η Γη μας δίνει δυσοίωνα σημάδια αλλαγών -Οι «πύλες του κάτω κόσμου» άνοιξαν σε όλο τον πλανήτη.

Η Γη μας δίνει δυσοίωνα σημάδια αλλαγών -Οι «πύλες του κάτω κόσμου» άνοιξαν σε όλο τον πλανήτη.....

Η πρόσφατη ιστορία από το Infowars και τον Michael Snyder ονομάζεται «Κάτι συμβαίνει στο εσωτερικό της Γης;»

Ηφαίστεια σε όλο τον πλανήτη δραστηριοποιούνται και βγάζουν λάβα,και ο Snyder ρωτά «τι προκαλεί την έξαρση της ηφαιστειακής δραστηριότητας» σε όλο τον κόσμο;

Η ιστορία συνδέεται σχετικά με αυτή του SteveQuayle.com, πρόσφατα στις 4 Μαρτίου με τον Αρχαίο Κωδικό που ονομάζεται «Αυτό που οι επιστήμονες διαπίστωσαν Στη Σιβηρία είναι πραγματικά τρομακτικό! Και αυτό είναι μόνο η αρχή» ανέφερε ότι βρήκαν ένα τεράστιο κρατήρα στη Σιβηρία που έχει ανοίξει, αποκαλύπτοντας ένα «χαμένο κόσμο κατά τη γνώμη μου« αυτό ονομάζεται ‘η πόρτα στον κάτω κόσμο »από τους ντόπιους εκεί.


Ο κρατήρας έχει βάθος 100 μέτρα.Οι κάτοικοι φοβούνται να προσεγγίσουν την περιοχή αφού η παράδοση αναφέρει ότι είναι η πύλη σε μία άλλη διάσταση.

Ενώ η «πόρτα στον κάτω κόσμο» συνεχίζει να αυξάνεται στη Σιβηρία,στην Αφρική συμβαίνει κάτι ανάλογο με αφορμή τους σεισμούς ,που μπορεί να δραστηριοποιήσει ηφαίστεια της περιοχής και υποδηλώνει ότι πραγματικά ζούμε σε βιβλικούς χρόνους.


Επισήμως,το γνωστό ηφαίστειο Erta Ale στην Αιθιοπία έβγαλε λάβα και οι επιστήμονες πιστεύουν ότι σε κοντινή απόσταση λόγω της τεκτονικής δραστηριότητας, άνοιξε πρόσφατα νέες ρωγμές κοντά στο ηφαίστειο.
Η περιοχή ονομάζεται «πύλη της κολάσεως» γιατί ενώνονται οι πλάκες της Αφρικής και της Ασίας.
Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί από τη BARCROFT τηλεόραση,θα δείτε τη λα΄βα που χύνεται από το ηφαίστειο.


Στο τελικό βίντεο που ακολουθεί θα δείτη την ιστορία του Michael Snyder που προσπαθεί να καταλήξει σε μια απάντηση στο ερώτημα: » κάτι συμβαίνει μέσα στη γη; »