...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο! Η συνάντηση με Τσίπρα-Φίλη-Καμμένο…

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κατά την έναρξη  εργασιών της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναφέρθηκε στο βράδυ της 5ης Οκτωβρίου, όταν ο ίδιος είχε συνάντηση.....
με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον κυβερνητικό έτερο και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και τον τότε υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, για να συζητήσουν για το κρίσιμο ζήτημα των Θρησκευτικών στα σχολεία, που είχε κλιμακώσει τη κόντρα κυβέρνησης-Εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε αναφορά στα πρακτικά αλλά εστίασε και στις κουβέντες που αντάλλαξε κατ' ιδίαν με τον κο Τσίπρα και τον κο Φίλη.

«Κύριε πρόεδρε, το αδύνατο σημείο μας είναι μήπως φεύγοντας αύριο δούμε να γίνεται το αντίθετο», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, για να πάρει την εξής απάντηση από τον πρωθυπουργό: «Ή έχουμε λόγο και τον τηρούμε ή δεν αξίζει η συζήτηση που κάνουμε», ενώ, ερωτηθείς ο πρώην υπουργός  Παιδείας για το πώς βλέπει τα πράγματα, απάντησε: «Τι με ρωτάτε; Εγώ είμαι υπουργός, εργάζομαι κάτω από τον πρωθυπουργό, η εντολή, η άποψη και η θέληση του πρωθυπουργού είναι για μένα γραμμή και υποχρέωση».