...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Παρά τις επίσημες δηλώσεις της Άγκυρας ότι η Τουρκία συνεχίζει να τηρεί την συμφωνία Τουρκίας Ευρωπαϊκής Ένωσης για να σταματήσει την ροη παράνομων μεταναστών, όπως δείχνουν τα....
πράγματα οι Τούρκοι άρχισαν πάλι τα πονηρά τους παιχνίδια και οι επόμενοι μήνες αναμένονται πολύ θερμοί, όσον αφορά την διέλευση παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών από τις τουρκικές ακτές στην Ελλάδα.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ - Εικόνα1

Συγκεκριμένα όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων, στην πόλη Φώκαια απέναντι από τα ελληνικά νησιά, έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες που αναμένουν να περάσουν με κάθε μέσο στην ελληνική επικράτεια.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ - Εικόνα2

Η πόλη αυτή ήταν πάντα κέντρο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών και τώρα με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών αναμένεται να ξαναγίνει επίκεντρο της παράνομης μετανάστευσης προς την ελληνική επικράτεια.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις των ίδιων των Τούρκων, πολλές τουρκικές «εταιρείες» δραστηριοποιούνται στην διακίνηση των παράνομων μεταναστών και παρά τις επίσημες θέσεις ότι η τουρκική ακτοφυλακή επιχειρεί και συλλαμβάνει όσους θέλουν να περάσουν απέναντι, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, καθώς ήδη έχουν αρχίσει και καταφτάνουν από την Τουρκία φυσικά με… το τουρκικό αζημίωτο. Μάλιστα!

Αλήθεια ποιος θα τους εμποδίσει ???

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr