...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Τρώνε τις «σάρκες τους» και ανακατεύουν την κόλαση για να αποδείξουν πως Ελλάδα και Ορθοδοξία δεν συμπορεύονται. Σε πλήρη εφαρμογή η αποχριστιανιοποίηση της πατρίδας μας.

Του Άγγελου Ρούσσου
Αντιεκκλησιαστικό μένος στο κατακόρυφο από τους γνωστούς-αγνώστους του παρακμιακού ιδεολογικού κατεστημένου….


Αντιχριστιανική προπαγάνδα ή ευσεβείς πόθοι μιας άθεης νομενκλατούρας,  η οποία δαιμονίζεται κυριολεκτικά όταν αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να διαχωρίσει Ορθοδοξία και Ελλάδα γιατί αυτά τα δύο είναι συγκοινωνούντα δοχεία;

Μια τα Θρησκευτικά, οι έμφυλες ταυτότητες, τις προάλλες πάλι η καύση των νεκρών και ένα σωρό ακόμη προκλήσεις.

Νέα μέθοδος στην επιχείρηση αποχριστιανιοποίησης της πατρίδας μας οι…έρευνες.

΄Για τα στοιχεία που εμφανίζει η έρευνα του «ΔιαΝΕΟσις» με τίτλο: «Τι πιστεύουν οι Έλληνες» δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει…

Εξόφθαλμη προσπάθεια αποδόμησης του έργου και της αξίας της Εκκλησίας εντός της ελληνικής κοινωνίας.

Για παράδειγμα η έρευνα “αποκαλύπτει” πως οι πολίτες εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις (81,3%), την αστυνομία (72,2%) και την οικογένεια (97,2%), αλλά όχι την Εκκλησία… (δες σχετικό πινακα)

Τρώνε τις «σάρκες τους» και ανακατεύουν την κόλαση για να αποδείξουν πως Ελλάδα και Ορθοδοξία δεν συμπορεύονται. Σε πλήρη εφαρμογή η  αποχριστιανιοποίηση της πατρίδας μας. - Εικόνα0

Λες και δεν βλέπει κανείς πως γεμίζουν οι Εκκλησίες στις θρησκευτικές εορτές και χρειάζεται τις κάθε λογής έρευνες να τον διαφωτίσουν..

Σε άλλο σημείο η έρευνα μας πληροφορεί πως το 71,2 % των ερωτηθέντων πιστεύει οτι οι ιερείς πρέπει να πληρώνονται απο τους πόρους της εκκλησίας και μόνο το 24% απο το Δημόσιο.

Η γνωστή καραμέλα που έχει καταντήσει γελοία….

Αλλά και σε θέματα που εμμέσως άπτονται εκκλησιαστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος η πολεμική κατά όσων πρσεβεύει η Εκκλησία είναι κάτι παραπάνω από ορατή!

Για παράδειγμα, λέει η εν λόγω έρευνα, πως μόνο δύο στους πέντε Έλληνες δηλώνουν ότι θα ενοχλούνταν από την ανέγερση τζαμιού στην Ελλάδα.

Ή το άλλο ερώτημα που προσπαθεί να μας πείσει πως το 50,4% των ερωτηθέντων δηλώνει υπέρ και των γάμων ομοφυλοφίλων….

Πρόεδρος Αθέων

Κι όσο πολεμάται η πίστη μας τόσο προβάλλεται η αθεϊα….Πριν από λίγες ημέρες στον Αθήνα 9.84 μίλησε ο Φώτης Φραγκόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Αθέων προπαγανδίζοντας την επερχόμενη ημερίδα των άθεων ενάντια στην Εκκλησία το προσεχές Σάββατο 11 Μαρτίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο…

Σε έναν δημοτικό ραδιοσταθμό που υπάρχει με τα δημοτικά τέλη των Χριστιανών και σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα που υφίσταται με τους φόρους του Ορθόδοξου Έλληνα….

Ο κ. Φραγκόπουλος μάλιστα χαρακτήρισε “παραμύθι” την υπάρξη ενός ανώτερου όντος και διεμήνυσε πως βασικός στόχος της Ένωσης Αθέων είναι ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας.

Να δούμε τι άλλα βέλη υπάρχουν στην φαρέτρα όλων αυτών που σαν λυσσασμένα σκυλιά τα έχουν βάλει με την πίστη μας….