...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Tι συμβαίνει στην Αστάνα του Καζακστάν;Πως ο Τραμπ πρόλαβε τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Tι συμβαίνει στην Αστάνα του Καζακστάν;Πως ο Τραμπ πρόλαβε τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.
Από τους ανώνυμους πατριώτες.
Η αποκλειστική έκθεση της χιλιετίας....


Έχουμε αποφύγει τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο,όχι επειδή γίνονται ειρηνευτικές συνομιλίες για τη Συρία,αλλά επειδή ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ,φρέναρε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Η Αστάνα (ή καλύτερα αναγραμματισμένη,είναι ο Σατανάς) είναι η κληρονομιά του Τζορτζ HW Μπους Sr. και του Ντικ Cheney,με παράνομη χειραγώγηση του πετρελαίου αποθεμάτων, σε κράτη της πρώην ΕΣΣΔ, που τώρα κυβερνάται από δικτάτορες και κλεπτοκράτες, που χρηματοδοτούνται μέσω των καρτέλ του πετρελαίου.

Επίσης, στην Αστάνα,εξελίσσεται μια μάχη που διεξάγεται μεταξύ του Πάπα Φραγκίσκου και του Πρόεδρου του Καζαχστάν, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, για την παγκόσμια θρησκεία – ή παγκόσμια θεοκρατία. Ο Ναζαρμπάγιεφ θέλει να χρησιμοποιήσει το Συνέδριο του κόσμου και την παραδοσιακή θρησκεία, για τη δημιουργία του παγκόσμιου ελέγχου της θρησκείας στην Αστάνα. Ο Πάπας, ωστόσο, έχει μια διαφορετική ιδέα.

Σε ένα απομακρυσμένο μέρος στο Καζακστάν, όλες οι φαύλες παγκόσμιες παρατάξεις έχουν πρόσκρουση — η CIA, ο Μπους,ο Cheney, τα καρτέλ του πετρελαίου, το Βατικανό και ο Πάπας, τα Ηνωμένα Έθνη, οι τραπεζίτες και τα βρώμικα μυστικά της 11ης Σεπτεμβρίου. Για να κατανοήσετε τι εκτυλίσσεται εκεί σήμερα και πώς οι ενέργειες της διοίκησης Τραμπ έχουν απέτρεψει τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, θα πρέπει να μάθετε την ιστορία για την κληρονομιά στα μέσα ενημέρωσης ,που δεν σας έχουν πει. Δυστυχώς, ο μέσος πολίτης των ΗΠΑ είναι ανίδεος, επειδή για δεκαετίες,οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις απέτυχαν να διώξουν τους εγχώριους τρομοκράτες, που εξακολουθούν να περπατούν ελεύθερα μεταξύ μας και έχουν κρατήσει το σύνολο των πολιτών στην άγνοια.

Παρακάτω θα μάθετα γιατί:

Η νίκη του Τραμπ,διέψευσε τις ελπίδες της CIA στην Αστάνα και τα σχέδια του Πάπα Φραγκίσκου για την πανθρησκεία.
Ο ρόλος του καρτέλ- πετρελαίου του Μπους στο Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν.

Πώς ο Πρόεδρος Nazarbayev, του Καζακστάν ,έγινε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και γιατί αυτός έχει επιλεγεί, για την ανάπτυξη παγκόσμιου σχεδίου, των Ηνωμένων Εθνών, κατά της τρομοκρατίας.
Πώς το διεθνές οικονομικό κέντρο στο Καζακστάν είναι το νεότερο της CIA ,στο τραπεζικό συγκρότημα για την απόκρυψη της απάτης στην Ευρασία.

Γιατί το Καζακστάν έχει επιλεγεί σαν το νέο σπίτι,για τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών, για την παγκόσμια θρησκεία. Η μάχη μεταξύ του Πάπα Φραγκίσκου και του Πρόεδρου Nazarbayev πέρα από το ποιος θα κυβερνήσει τη νέα μία παγκόσμια θρησκεία.

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2006, ο Πρόεδρος Μπους φιλοξένησε ton Πρόεδρο Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, του Καζακστάν, στο Λευκό Οίκο. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αντιτάχθηκε σταθερά στην επίσκεψη, όπως έκαναν επιτελικά τα στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου ασφαλείας. Αλλά ο Ναζαρμπάγιεφ είχε μια καλά φυλαγμένη σχέση, με τη δύναμη πίσω από το θρόνο στην Ουάσιγκτον –που ήταν ο αντιπρόεδρος Ντικ Cheney.

Κατά τη διάρκεια των ετών Ο Κλίντον, και ο Cheney διετέλεσαν Διευθύνων Σύμβουλοι της Halliburton, ένας ηγετικός πετρέλαιοφορέας και φορέας παροχής υπηρεσιών αερίου με τεράστια θέση στο Καζακστάν. Ο Τσένι χρησίμευσε επίσης στο Ναζαρμπάγιεφ σαν μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Καζακστάν- πετρελαίου. Η σχέση συνεχίστηκε όταν ήρθε ο Τσένι στον Λευκό Οίκο με τον Μπους Τζούνιορ και ο Ναζαρμπάγιεφ ζητούσε από τον Τσένι συμβουλές και παρέμβαση σε σχέση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την έρευνα για την διαφθορά. Υπήρχε η παρατεταμένη υπόνοια στο Κογκρέσο ότι ο Cheney παρενέβη, για να επιβραδύνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης ,στην διαχείριση της έρευνας για την διαφθορά στο Καζακστάν, που επιβραδύνθηκε και τελικά σταμάτησε.

ΣΗΜΕΊΟ κλειδί: Ο Ναζαρμπάγιεφ και τα μέλη της άμεσης οικογένειας του έχουν συσσωρεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές περιουσίες του κόσμου σε πετρέλαιο, αέριο, τηλεπικοινωνίες, φιλοξενία, δομικά υλικά, τραπεζικά και οικονομικά. Ο Ναζαρμπάγιεφ είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Ο Ναζαρμπάγιεφ μπορεί να παραμείνει Πρόεδρος για όσα χρόνια θέλει.

Η δίκη του Kazakh-gate στις ΗΠΑ έδειξε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης πιστεύει ότι υπήρχε μια διάχυτη κουλτούρα διαφθοράς στο εσωτερικό καθεστώς του Ναζαρμπάγιεφ.
Το καρτέλ του Μπους στο πετρέλαιοκαι η Κεντρική Ασία.

Πριν από την επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, υπήρξαν μια σειρά από φαινομενικά ανεξάρτητα γεγγονότα, στις αμερικανικές συγκεκαλυμμένες διαδικασίες που συμβαίνουν σε πολλές χώρες της Κεντρικής Ασίας, αλλά κυρίως: στο Αφγανιστάν, το Καζακστάν, το Αζερμπαϊτζάν και το Ουζμπεκιστάν.

Οι κεντρικές φιγούρες σε αυτά τα θέατρα των επιχειρήσεων ήταν Richard Τσένι, ο Richard Secord, , ο Richard Armitage, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος,ο David Kimche (Μοσάντ ), Αντνάν Khashoggi (Σαουδική μυστική υπηρεσία) και Farhad Azima. Τα κεντρικά θεσμικά όργανα στις επιχειρήσεις αυτές ήταν η Halliburton,η Unocal, η Δέλτα πετρελαίου, η Enron,η Ένωση Τραπεζών της Ελβετίας (UBS), η Credit Suisse, η Τράπεζα της Νέας Υόρκης και η Deutschebank.
Η πρώτη κυβέρνηση Μπους, υπό την καθοδήγηση του Zbniew Brezinski και του Χένρι Κίσινγκερ, διατυπώνει και ξεκινά μια στρατηγική για τον έλεγχο του πετρελαίου στην Κεντρική Ασία.

Οι δραστηριότητες των ΗΠΑ στην περιοχή καθοδηγούνται από αυτή τη στρατηγική. Πριν την αναχώρησή του από το γραφείο της Προεδρίας, ο Μπους βάζει σε κίνηση μια σειρά από μυστικές δραστηριότητες, που θα εξασφαλίσουν τη συνέχιση της στρατηγικής του.

Αυτές οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν την αποστολή του Richard Secord, του Richard Armitage και του Farhad Azima στο Αζερμπαϊτζάν, και του James Giffen στο Καζακστάν.

Η κυβέρνηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν υπαναχώρησε σε μια συμφωνία με την Unocal (ΗΠΑ) και την Δέλτα Πετρελαίου (Σαουδική) τον Αύγουστο του 2001, για να επιτρέψει στην Unocal και στην Δέλτα, την κατασκευή και τον έλεγχο ενός αγωγού από τη λεκάνη της Κασπίας μέσω του Αφγανιστάν.

Ετσι προγραμματίστηκε η επίθεση στο WTC,για να δικαιολογήσει έναν πόλεμο με την κυβέρνηση των Ταλιμπάν, καθώς και μια επόμενη εισβολή στο Ιράκ.Στο Βόρειο Πύργο του WTC στεγάζονταν τα γραφεία του FBI, όπου γινόταν οι έρευνες σε δύο φαινομενικά ανεξάρτητα εγκλήματα,που ήταν εν εξελίξει: οι παράνομες συναλλαγές χρυσού και το Kazakhstan-gate, ειδικά για την παράνομη πληρωμή των ποσών, για τη δωροδοκία υπαλλήλων του Καζακστάν, από εκπροσώπους της Mobil Oil Giffen και Williams. Στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος γίνονται μέσω της Deutsche Bank και της Credit Suisse.

Μαζί, αυτά τα φαινομενικά άσχετα γεγονότα, απέδειξαν ένα μεγαλύτερο σχέδιο έρευνας, σχετικά με τη σύμπραξη του Γερμανικού τραπεζικού τομέα, από τους ανακριτές των ΗΠΑ.

Συλλογικά προτείνουν ότι διαδοχικές διοικήσεις των ΗΠΑ είχαν επιδιώξει να προωθήσουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας, με το πετρέλαιο εταιρειών στην Κεντρική Ασία και τη Ρωσία, και είχαν αναλάβει συγκεκαλυμμένες διαδικασίες,για να το πράξουν.

http://beforeitsnews.com/alternative/2017/02/how-trumps-election-prevented-world-war-3-now-what-happens-in-astana-3473092.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko