...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS, Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ…

Αποτέλεσμα εικόνας για καραβελα γεωργιου οτε
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2017 ξεκινάει – ξανά – η δίκη της Siemens των 64άρων κατηγορουμένων, που δυστυχώς έχει μετατραπεί σε δίκη των 59, αφού 5 εξ αυτών έχουν πεθάνει με τον άλφα ή βήτα τρόπο, παίρνοντας μαζί τους τα απόρρητα μυστικά τους.....

Ξεκινάει λοιπόν – ευχόμαστε χωρίς άλλα τεχνάσματα και διάφορα κολλήματα – η δίκη για το μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο του αιώνα, όπου μέσω των “μαύρων” ταμείων της Γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Siemens, εξαγοράζονταν πολιτικά πρόσωπα που ασκούσαν Εξουσία, αλλά και πολιτικά κόμματα που μετείχαν σε διάφορες κυβερνήσεις και όχι μόνο!

Έχετε Γεωργίου και Μαυρίδη τι τον θέλετε το Χριστοφοράκο!!

Όπως έχουμε αναφερθεί και σε άλλα δημοσιεύματα στην εφημερίδα μας, το σκάνδαλο Siemens διατηρείται στην επιφάνεια πρωτίστως από εμάς, επειδή δεν το αφήσαμε ποτέ να αραχνιάσει, γι΄ αυτό θα πρέπει να πάψουν όλοι να αναζητούν το Μιχάλη Χριστοφοράκο, με πρώτο από όλους τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αφού έχουν στα χέρια τους (κατηγορούμενοι) τον Ηλία Γεωργίου και τον Πρόδρομο Μαυρίδη! Γενικούς Διευθυντές Τηλεπικοινωνιών στη Siemens. O πρώτος μέχρι το 1998 και ο δεύτερος επί της εποχής του Μιχάλη Χριστοφοράκου (ο Μαυρίδης αντικατέστησε τον Γεωργίου)!
Αυτοί οι δυο κατηγορούμενοι, θα πρέπει επιτέλους να αναγκασθούν να δώσουν ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις, όσων η Siemens εξαγόραζε από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 μέχρι και την ημέρα αποκαλύψεως του σκανδάλου.
Άλλωστε, αυτόν τον χρηματισμό πολιτικών κομμάτων και πολιτικών προσώπων έχει επιβεβαιώσει ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Siemens, κ. Πάνος Ξυνής, σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου (Νο 2 μάρτυρας στη δίκη) που πρόσφατα εμείς δημοσιεύσαμε φωτογραφίες, όπου εμφανίζεται να μπαινοβγαίνει στη Siemens αφού όπως φαίνεται έχει ειδική άδεια “ελευθέρας” εισόδου!

Να αναγκασθεί να μιλήσει ο Γεωργίου!!

Η περίοδος 1981 (του Θεοφάνη Τόμπρα, του Τάσου Μαντέλη, του Σήφη Βαλυράκη και λοιπών άλλων του πάλαι ποτέ σκληρού ΠΑΣΟΚ της μεγάλης του παντοδυναμίας) μέχρι το 1997 οπότε και είχαμε την υπογραφή των προγραμματικών συμφωνιών, είναι η περίοδος κατά την οποία ο κατηγορούμενος Ηλίας Γεωργίου γνώριζε τις στενές σχέσεις της Siemens με υψηλόβαθμα πολιτικά πρόσωπα, γνώριζε για το πώς συντελέσθηκε η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού το ’93 με την πτώση της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, γνώριζε για τις υπόγειες επικοινωνίες με την “αλλαγή” στις τιμές των οικονομικών προσφορών την τελευταία στιγμή στα γραφεία του ΟΤΕ, υπέρ της Siemens και της Intracom (όπως πολύ καλά αναφέρει ο πάντα ενημερωμένος Τάσος Τέλλογλου στο βιβλίο που έγραψε), με την συνεργασία υψηλών στελεχών του ΟΤΕ, που σήμερα είναι κατηγορούμενοι, αλλά και άλλων που στοχευμένα δεν είναι ούτε μάρτυρες στη δίκη!

 ΔΙΚΗ SIEMENS

Εδώ ο κ. Λάμπρου, πρώην ταμίας του ΠΑΣΟΚ, πρώην διευθυντικό στέλεχος του ΟΤΕ, σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με τον εκ των κατηγορουμένων, Τσουκάτο!!

Να σπάσουν κάποιοι τη σιωπή τους!!

Ελπίζουμε από τη διαδικασία της δίκης, κάποιοι γνωρίζοντες πολλά να κληθούν να καταθέσουν, αφού προς το παρόν βρίσκονται προστατευμένοι στο απυρόβλητο προς προστασία του χθεσινού πολιτικού Συστήματος, αλλά και του σημερινού!
Να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, να δώσουν τις γνώσεις τους, τα φώτα τους για να διευκολυνθεί η Δικαιοσύνη στο έργο της, περί της αποδόσεως της δικαιοσύνης. 
Να διευκολυνθεί ειδικότερα ο άξιος Πρόεδρος της δίκης!
Στην αντίθετη περίπτωση, ενδεχομένως η σιωπή τους να αναγκάσει μάρτυρες της δίκης να τους οδηγήσουν στο σκαμνί των κατηγορουμένων!

ΔΙΚΗ SIEMENS 

Στο μέσον ο κ. Λάμπρου, μετά την υπογραφή Σύμβασης στα γραφεία του ΟΤΕ, δεν έχει κληθεί ούτε ως μάρτυρας!!

Τον απέλυσαν αλλά τον προσέλαβαν εκ νέου!!

Επανερχόμενοι στον Ηλία Γεωργίου και θεωρώντας ότι είναι το μεγάλο χαρτί της δίκης, αφού ο έτερος “Καπαδόκης” Χρήστος Καραβέλας, υφιστάμενος του Γεωργίου και θεωρούμενος “κομιστής”, πέταξε στην ελευθερία όταν Υπουργός Εξωτερικών ήταν η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, δημοσιεύουμε σήμερα κατ΄ αποκλειστικότητα απόσπασμα “Σύμβασης για παροχή ανεξαρτήτων υπηρεσιών” του ιδίου με την εταιρεία Siemens, εν έτει 1998, και αμέσως μετά τη λήξη της Σύμβασης εργασίας του με τη Siemens για την πολυετή προσφορά του, από την οποία λήξη της Συμβάσεως αποζημιώθηκε αδρά, ώστε να μην έχει πρόβλημα για το υπόλοιπο της ζωής του!
Ωστόσο, το παράδοξο και το οξύμωρο δεν είναι ότι μια εταιρία αποζημιώνει με πολλά εκατομμύρια ένα στέλεχός της. Το παράδοξο και το οξύμωρο είναι ότι αμέσως μετά τη λήξη της πολυετούς συνεργασίας τους, η Siemens τον κάνει “συνεργάτη” της και έτσι ο Ηλίας Γεωργίου εξασφαλίζει για άλλα δυο χρόνια την ουσιαστική παραμονή του στην εταιρεία! Εξασφαλίζοντας, άλλο ένα προσοδοφόρο Συμβόλαιο!

Υποχρέωση εχεμύθειας!!

Σε αυτό το νέο Συμβόλαιο αξίζει να σταθούμε στην 3η σελίδα όπου αναφέρονται οι όροι “υποχρέωσης εχεμύθειας”:
«Ο επαγγελματίας… δεν θα αποκαλύπτει σε οποιοδήποτε τρίτο, ούτε θα κάνει χρήση με οποιοδήποτε τρόπο, οποιασδήποτε πληροφορίας ή στοιχείου σχετικών με την επιχείρηση, τις εργασίες, τα προϊόντα, τις επιχειρηματικές, διοικητικές και οικονομικές μεθόδους και πρακτικές… εμπορικά απόρρητα, λογαριασμούς και οικονομικά στοιχεία… που περιήλθαν σε γνώση του λόγω της συνεργασίας του με την εταιρία ή άλλως, και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να εμποδίσει την περιέλευση τέτοιων πληροφοριών σε τρίτους…»!

 ΔΙΚΗ SIEMENS

Χρήσιμη σημείωση!!

Ο Ηλίας Γεωργίου παρέστη στη δίκη Μαντέλη όπου είναι και εκείνος κατηγορούμενος, δηλώνοντας πως είναι άφραγκος και μη δυνάμενος να καλύψει τα έξοδα δικηγόρου για την υπεράσπισή του!
Είναι σωστή η πληροφορία μας;; Τι νομίζετε, θα πρέπει να τον λυπηθούμε και να τον ελεήσουμε;;;

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται από τα αριστερά, ο κ. Bernhard Dombek Γενικός Διευθυντής της SIEMENS Ελλάδος, προϊστάμενος των Γεωργίου Καραβέλα, δεν είναι ούτε μάρτυρας και κάποιοι διαδίδουν ότι έχει πεθάνει!
Δεύτερος από τα αριστερά, ο κ. Jurgen Hinkmann, προκάτοχος του Ludwig Jasper (κατηγορούμενου) που πρόσφατα βρέθηκε νεκρός. Ο κ. Hinkmann υπεύθυνος οικονομικών της Siemens Γερμανίας, δεν είναι ούτε μάρτυρας!
Στο μέσον ο τότε Πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Μπαμπανάσης, ο κ. Λάμπρου και ο κ. Κόκκαλης (βρίσκεται στο απυρόβλητο, ωσάν να μην ήταν στις συμβάσεις με τον ΟΤΕ το άλλο 50%)!!

ΔΙΚΗ SIEMENS