...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ‘GIOVANI VECCO’ !! Το ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΕΩΣ Αποκαλύπτεται… !!!

ΕΤΣΙ πολεμούν το Άγιο Όρος
ΕΤΣΙ πολεμούν το Άγιο Όρος, με το σχέδιο ‘GIOVANI VECCO’. (‘βίντεο’). ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ…


ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ‘ΒΙΝΤΕΟ’ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΣ Ε Π Ι Κ Α Ι Ρ Ο. ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΟΣΑ ΕΞΟΧΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΛΑΦΥΡΟ ΤΡΟΠΟ, Η ΑΦΗΓΗΤΡΙΑ (ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ) ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΑΚΗ.ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ‘ΤΖΙΟΒΑΝΝΙ ΒΕΚΚΟ’*, (ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟ) ΕΧΕΙ ΠΑΠΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ.

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΥΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ‘ΠΛΑΝΑ’ ΑΛΩΣΕΩΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ!

ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ‘ΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ’ ΚΑΙ ‘ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΙΚΑ’ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ…

[*ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΤΟΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΩΣ ΠΑΠΟΔΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ ΒΕΚΚΟ (1225 – 1297), ΠΟΥ ΕΞΕΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ (ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!) ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΥΣ!].

hellasforce.com