...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Παγίδα του Α/ΤΑ στα Οπλισμένα Τούρκικα F-16 στη ν.Χίο…Mε διπλή εμπλοκή!!

Οκτώ μαχητικά σήκωσαν οι Τούρκοι και σήμερα στο Αιγαίο σε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων …
Απο τα Μαχητικά των Τούρκων τα δύο ήταν Οπλισμένα και φαίνεται οτι είναι οι μόνοι Χειριστές της ΤΗΚ που έχουν εμπιστοσύνη οι Τούρκοι να φέρουν Οπλισμό στο Αιγαίο!

Αφού έστειλαν δύο ζεύγη  οι Τούρκοι να μπουν και να βγούνε απο το FIR    Αθηνών στο Βόρειο Αιγαίο…Έστειλαν ένα ζεύγος  με τους Τσαμπουκάδες Οπλισμένους να μπουν μεταξύ της Λέσβου  και της Χίου!

Ελληνικά Μαχητικά  που περιπολούσαν στην περιοχή αφού απογειώθηκαν απο το Καστέλι της Κρήτης αναχαίτισαν άμεσα τα Τούρκικα και ενεπλάκησαν ,μαζί τους  Νοτιοδυτικά της νήσου Χίου την 14:15,με τους Τούρκους να αποχωρούν !

Τα Μαχητικά μας συνέχισαν την περιπολία προς το Νότο και όταν οι Τούρκοι ελεγκτές της ΤΗΚ σιγουρεύτηκαν οτι τα Ελληνικά αποχώρησαν έστειλαν ξανά πίσω τα Τούρκικα ,αυτή τη φορά Νότια με Νοτιοδυτικά της Χίου!

Εκεί όμως βρήκαν μπροστά τους ένα Ζεύγος F-16 που είχε απογειωθεί απο την Λήμνο και που οι Τούρκοι δεν πήραν χαμπάρι ...Άμεση εμπλοκή και κυνηγητό των Τούρκικων την 14:30, που έσπευσαν να επιστρέψουν στα Μικρασιατικά Παράλια !

Οι Χειριστές της Σμηναρχίας της  Λήμνου δεν είναι και οι εύκολοι αντίπαλοι και εκπαιδεύονται για βομβαρδισμούς νύχτα και ημέρα και καλά θα κάνουν κάποιοι να το σκεφτούν μια και δυο φορές …Όταν κάνουν λόγο για ατύχημα στο Αιγαίο!

Κατά τα άλλα η ημέρα ήταν μια συνηθισμένη μέρα στο Αιγαίο Οκτώ μαχητικά στο σύνολο ένα CN-235   πήγε να ξεκινήσει βόλτα απο τη Ρόδο αλλά  δεν το έπαιρνε και το ξανασκέφτηκε !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 2α ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 4 (2 α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 9

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 5

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 7

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 2

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

veteranos.gr