...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η ΤουρκίαΑΠΕΙΛΕΙ ξεδιάντροπα την ΕΛΛΑΔΑ !''"Μη μας ζορίσετε''...(ΒΙΝΤΕΟ)

Ξαναχτύπησε ο Τσαβούσογλου,με νέες απειλές ο οποίος ειδοποιήθηκε από δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου "Άμα θέλουν να έρθουν, να δούμε....
Θα φύγουν από εκεί; Να δούμε πώς θα φύγουν μετά",σαν απάντηση στις προηγούμενες δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ(Αναλυτικά δείτε ΕΔΩ).

Αυτή τη φορά ο Τσαβούσογλου,απευθύνθηκε προσωπικά στον Πάνο Καμμένο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς αλλά και νέες απειλές κατά της Ελλάδας. 

"Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας είναι το κακομαθημένο παιδί της ελληνικής κυβέρνησης" είπε ο Τσαβούσογλου για τον Πάνο Καμμένο. Ζητούμε από την ελληνική κυβέρνηση να θέσει υπό έλεγχο τον υπουργό Άμυνας, που εμποδίζει τη βελτίωση των καλών ελληνοτουρκικών σχέσεων".

Ενώ συνέχισε ακόμα πιο προκλητικός λέγοντας: δεν θα λάβουμε υπόψη τις απόψεις ενός ανθρώπου που ζει μέσα στα κόμπλεξ του".

Φυσικά από τα λεγόμενα του δεν έλειψαν και οι ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας:"Οι Έλληνες ξέρουν καλά το τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός, μη μας υποχρεώσει να το δείξουμε. Μη μας ζορίζει περισσότερο τα περιθώριά μας".