...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ…

ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ…


-ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

-ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ.

-ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠOΡΝΕΙO ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΨΕΜΜΑΤΩΝ,ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

-ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

-ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

-ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

-ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

-ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ.

-ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠOΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

-ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.

-ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΜΩΣΟΥΝ.

-ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.

-ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ.

-ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ.

-ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ,ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ,ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.

-ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ.

-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΑΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ.

-ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΞΩ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΑΤΑΝΙΑΧΟΥ.

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

-ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ.

-Ο ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΠΟΥΡΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ.

-ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΑΡOΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤOΠΟΥΛΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ.

-ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠOΡΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ.

-ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΜΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ.

-ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

-ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ…

-ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ…

-ΤΕΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΥΑΧΑΜΠΙΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.

-ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΙΣΧΗ…

-ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟΣ ΕΛΛΕΙΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ…

-ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

-ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠOΡΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ….

GREEKEMPIRE7