...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ούτε ιερό, ούτε όσιο από τον Ν. Φίλη: «Τα βάζει» με τα λείψανα της Αγίας Ελένης επειδή θα έρθουν με τιμές αρχηγού κράτους!

Με τα λείψανα της Αγίας Ελένης «τα βάζει» ο Ν. Φίλης, επειδή θα έρθουν με τιμές αρχηγού κράτους!.....

Eιπε συγκεκριμένα: «Τώρα, διαβάζω ότι μετά τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας θα έρθουν και τα λείψανα της Αγίας Ελένης με τιμές αρχηγού κράτους. Βέβαια, η Αγία Ελένη υπήρξε μητέρα αρχηγού κράτους, ίσως λοιπόν θα έπρεπε να καθιερώσουμε τιμές… μητέρας αρχηγού κράτους».

Επίσης προκάλεσε και με την τοποθέτησή του για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Κάποιοι λένε ότι επικρίνατε τον Καμμένο για τα εξοπλιστικά προγράμματα λόγω του ρόλου που έπαιξε στην απομάκρυνσή σας από το υπουργείο Παιδείας.

»Κάνουν λάθος. Η απορία που δημιουργείται λόγω των δημοσιευμάτων για τα εξοπλιστικά προγράμματα είναι εύλογη. Πριν από δύο μήνες ψηφίσαμε στη Βουλή τον προϋπολογισμό του 2017. Σε αυτόν προβλεπόταν ότι οι δαπάνες για εξοπλιστικά προγράμματα θα διαμορφωθούν στα 475 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 112 εκατ. ευρώ συγκριτικά με το 2016.»

»Ξαφνικά ακούμε για εξοπλισμούς ύψους δύο δισ. ευρώ. Πού αποφασίστηκαν; Και μάλιστα σε μια περίοδο σκληρής λιτότητας; Να υπενθυμίσω ότι ακόμη δεν έχουν βρεθεί τα ισοδύναμα για τους μισθούς των ενστόλων. Δεν μπορούμε να αγνοούμε ότι η άμυνα της χώρας στηρίζεται κυρίως στο έμψυχο υλικό της.»

»Θυμίζω ότι αυτά ακριβώς τα είχα πει και ως βουλευτής το 2015. Προφανώς, ένας υπουργός δεν μπορεί να ασκεί κριτική σε άλλους τομείς της κυβερνητικής δραστηριότητας, αν και αυτόν τον κανόνα δεν τον σεβάστηκαν πάντοτε όλοι.»

• Με τον κ. Καμμένο θυμάμαι ότι είχατε διαφωνήσει για διάφορα θέματα, ακόμη και για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.

Και με τον κ. Καμμένο και με άλλους. Τώρα, διαβάζω ότι μετά τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας θα έρθουν και τα λείψανα της Αγίας Ελένης με τιμές αρχηγού κράτους. Βέβαια, η Αγία Ελένη υπήρξε μητέρα αρχηγού κράτους, ίσως λοιπόν θα έπρεπε να καθιερώσουμε τιμές… μητέρας αρχηγού κράτους, είπε εντελώς ανερυθρίαστα ο Ν. Φίλης.