...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ήρθε η ώρα να γίνουν αποκαλύψεις για τους εξωγή’ι’νους-δαίμονες και την παγκόσμια κυβέρνηση ή όλα είναι μια απάτη;

Ο ρόλος της Καθολικής εκκλησίας.
Το Διαδίκτυο μεταφέρει όλο και περισσότερες ειδήσεις, με περιεχόμενο σχετικά με το θέμα των ET/UFO....
(Εξωγή’ι’νοι-ιπτάμενοι δίσκοι) Για παράδειγμα, ο εξαιρετικά σεβαστός Mike Adams από το (Natural News) έγραψε μια ιστορία σχετικά με τις παγίδες της πρώτης επαφής. Διάσημοι άνθρωποι από πολλά κοινωνικά στρώματα, λαμβάνουν ειδοποίηση. ο Πρόεδρος (π.χ., Jimmy Carter-Τζίμυ Κάρτερ) αστροναύτες (π.χ. ο Edgar Mitchel που περπάτησε στη Σελήνη) η κυβέρνηση με τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους (π.χ. τον Πωλ Χέλιερ, ο συνταξιούχος Καναδός Υπουργός Άμυνας), έχουν ανακηρύξει το ενδιαφέρον και τη γνώση σχετικά με το θέμα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη αναγνώριση του φαινομένου από τους ηγέτες μας. Ο Πούτιν έχει προειδοποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι εάν η αποκάλυψη δεν έρθει σύντομα, τότε αυτός θα αναγκαστεί να τοποθετηθεί για το ζήτημα σε ανοικτή μετάδοση. Κάποιος θα πρέπει να κατέχει ένα πολύ κλειστό μυαλό για να μην δώσει σε αυτό το θέμα κάποια προσοχή. Οι Τρεις δυνατότητες.

Από όπου κάθομαι, υπάρχουν τρεις δυνατότητες, όταν πρόκειται για τα θέματα των ΕΤ / των UFO.
Υπάρχουν ET στο παρασκήνιο, που χειραγωγούν την ανθρωπότητα για τον έλεγχο της, το πεπρωμένο μας. Μερικοί προτείνουν ότι αυτός ο πλανήτης είναι σε τέτοια αταξία. Αυτό είναι μέρος από την μεγάλη εξαπάτηση και οι ET(Εξωγή’ι’νοι) είναι πραγματικά πεσμένοι άγγελοι και έχουν έρθει για να εξαπατήσουν και να σχηματίσουν μία παγκόσμια κυβέρνηση, για τον Σατανά(Αντίχριστος).

Αυτό είναι ένα προσεκτικά ενορχηστρωμένο σενάριο,που έχει σχεδιαστεί για να ξεγελάσει τους ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη,ότι κινδυνεύουμε από του ET-εξωγή’ι’νους που θα έρθουν για να αποδεχτούν την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Ήρθε η ώρα να γίνουν αποκαλύψεις για τους εξωγή'ι'νους-δαίμονες και την παγκόσμια κυβέρνηση ή όλα είναι μια απάτη; Ο ρόλος της Καθολικής εκκλησίας. - Εικόνα1

Το Καθολικό δόγμα έχει μεταμορφωθεί σε μια διεστραμμένή πρακτική,για την παγκόσμια θρησκευτική ενοποίηση. Οι ηγέτες της εκδήλωσης για την πολυθρησκευτική, ειδωλολατρική θρησκεία, χρηματοδότησαν μια συγκέντρωση πέρυσι, γνωστή σαν η «Mekudeshet».

Ήρθε η ώρα να γίνουν αποκαλύψεις για τους εξωγή'ι'νους-δαίμονες και την παγκόσμια κυβέρνηση ή όλα είναι μια απάτη; Ο ρόλος της Καθολικής εκκλησίας. - Εικόνα2Αυτή ήταν η αρχή για την υποχρεωτική, μία παγκόσμια θρησκεία. Ο Πάπας την ονόμασε Chrislam(Χρισλάμ), η ανάμειξη του Χριστιανισμού και του Ισλάμ. Αυτό είναι κάτι που ο Πάπας Φραγκίσκος, έχει εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που ο Πάπας, ή ακριβέστερα, ο αντι-Πάπας(αφού ο Βενέδικτος είναι εν ζωή) έχει ασκήσει  το τελευταίο ζεύγος  ετών.

Φαινομενικά, έχει διατελέσει για έναν άνθρωπο, σταυροφορία για να προωθήσουν την πίστη στην ιδέα της ύπαρξης της εξωγή’ι’νης ζωής. Έχω παρατηρήσει μια τάση στις ταινίες του Χόλυγουντ για τον εξωγήινο απόηχο (π.χ. ημέρα ανεξαρτησίας) και αυτό το ύφος, πλησιάζει ένα κρεσέντο, εντός του προηγούμενου μήνα.

Σε μια αναζήτηση για προγνωστικά στην τάση του προγραμματισμού , έχω παρατηρήσει ένα ευδιάκριτο σχέδιο,που θεωρούν διάφορα δίκτυα, για να παίξουν παλαιότερες ταινίες, που περιλαμβάνουν τους ανθρώπους της γης σε σχέση με κάποια εξωγήινη απειλή. Έχω σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό ότι αυτός ο Πάπας,πάσχει από άνοια,αφού είπε πρόσφατα ότι  θα βαπτίσει εξωγήινους, καθώς θα επισκέπτονται τη γη.

Αυτός είναι ο ίδιος Πάπας, ο οποίος έχει δηλώσει ότι το Ισλάμ και ο χριστιανισμός είναι βασικά, η ίδια θρησκεία. Αυτό το ψεύτικο δόγμα θέτει το στάδιο για την επίσημη κρατική χορηγία (Ηνωμένα Έθνη) που ενέκρινε τη θρησκεία, που συνήθως ονομάζουμε Γαία, η οποία είναι περίπου σαν ειδωλολατρική θρησκεία. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα γεγονότα, Μήπως κάποιος έχει οποιαδήποτε απορία ως προς το γιατί έχω μεγάλη επιφύλαξη, όσον αφορά τη διάσκεψη για την επερχόμενη θρησκευτική ενοποίηση;

Ήρθε η ώρα να γίνουν αποκαλύψεις για τους εξωγή'ι'νους-δαίμονες και την παγκόσμια κυβέρνηση ή όλα είναι μια απάτη; Ο ρόλος της Καθολικής εκκλησίας. - Εικόνα3Πριν συζητήσουμε για τη λειτουργία Blue Beam, είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι ο έξυπνος προγραμματισμός για την εκδήλωση αυτή, ξεπερνά κατά πολύ το Χόλλυγουντ, όπως βλέπουμε στον προγνωστικό προγραμματισμό, σε πολλά τμήματα της κοινωνίας μας.
Το παρακάτω βίντεο απεικονίζει τον Στρατηγό A Milley, που αναφέρεται σε «λίγο πράσινους άνδρες», και αυτός δεν αστειεύεται», σαν ένα από τους πιθανούς αντιπάλους στην ενδεκάδα των εχθρών ,που  αποφοιτούν στην κατηγορία των αξιωματικών του στρατού,και  θα πρέπει κάποτε να αγωνιστούν ενάντια στους εξωγή’ι’νους.Η ημέρα που η  γη στάθηκε. 


Στην ταινία του 1951″ η ημέρα που η γη στάθηκε» την επισκέπτονται εξωγή’ι’νοι. Ο Klaatu, αναδύεται μέσα από ένα διαστημόπλοιο και αντιμετωπίζει ένα συναρμολογημένο dignatiaries, ολοκληρώνοντας λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καμία ανησυχία,  πώς μπορείτε να εκτελέσετε το δικό σας πλανήτη, αλλά αν σας απειλούν να επεκτείνετε τη βία, αυτή η γη σου θα μειωθεί σε καμένη στάχτη.

Η επιλογή σας είναι απλή: Ελάτε μαζί μας, και ζούμε ειρηνικά ή να παρακολουθήσετε παρόντες ,την εξαφάνιση της γης από το πρόσωπό σας.» Αυτό το μήνυμα της πλανητικής ενοποίησης είναι κοινό. Ήταν το θέμα πίσω από την ημέρα της ανεξαρτησίας. Το μήνυμα είναι σαφές, είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει ο άνθρωπος, να συνθηκολογήσει σε μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Ήρθε η ώρα να γίνουν αποκαλύψεις για τους εξωγή'ι'νους-δαίμονες και την παγκόσμια κυβέρνηση ή όλα είναι μια απάτη; Ο ρόλος της Καθολικής εκκλησίας. - Εικόνα4

Αυτή την Κυριακή το βράδυ, εγώ θα φιλοξενήσω τον Steve Κουέιλ σχετικά με το θέμα, τι είναι πραγματικά κάτω από τον πάγο στο νότιο πόλο. Αυτό θα συζητήσουμε στη συνέντευξη.

http://www.thecommonsenseshow.com/2017/02/01/et-disclosure-or-false-flag-coming-the-day-the-earth-stood-still/