...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗ της οικογένειας Τσίπρα ..Τι κρύβεται πίσω από την ερώτηση του Γεωργιάδη για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, δήλωσε πως κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τις 27 έως και τις 30 Ιανουαρίου.....


Σύμφωνα με πληροφορίες του“Κουρδιστού Πορτοκαλιού” , το επίμαχο διάστημα και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας υποτίθεται ότι ήταν στη Σύνοδο των Νοτίων στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, τα πράγματα είχαν ώς εξής: Αφού ο πρωθυπουργός έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες με τα υπόλοιπα μπατήρια του Νότου, άφησε πίσω του υπουργούς και παρατρεχάμενους, πήρε την οικογένεια του και πέταξε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα (Παρίσι;) για να το ρίξει λίγο έξω από τη σκληρή μάχη που δίνει για την αξιολόγηση.

Λίγοι γνώριζαν τον προορισμό του πρωθυπουργού μια και η οδηγία ήταν να μην τον ενοχλήσουν παρά μόνο για κάποιο πολύ σοβαρό γεγονός.

Βέβαια, θα περιμένουμε με πολύ ανυπομονησία να δούμε τι θα απαντήσει η κυβέρνηση στην ερώτηση Γεωργιάδη.

«Κατέθεσα αυτή την αίτηση για το δρομολόγιο του Πρωθυπουργικού αεροσκάφους και πιστέψτε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον….», έγραψε στο Twitter, αναρτώντας μάλιστα και το σχετικό έγγραφο.