Από αρχαιοτάτων χρόνων η ελληνική βοτανολογία δίνει τις λύσεις για εκατοντάδες παθογένειες και ασθένειες του ανθρώπινου οργανισμού.....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ....

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,
ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ,
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Σε ετοιμότητα ακόμη και τα «Σκυλιά του Πολέμου»…Έθεσε στο Δ’ΣΣ το ΓΕΣ!

Απίστευτο και όμως αληθινό μετά από  την Επίσκεψη -επιθεώρηση των Μονάδων του Δ’Σ Στρατού από τον Α/ΓΕΣ …
διατάχθηκε να ελεγχθεί και  η επιχειρησιακή Ικανότητα των Στρατιωτικών Σκύλων  και των Συνοδών τους από Ειδικό  Εκπαιδευτή του Στρατού !

3

Ο Έλεγχος εκτελέστηκε σε ρεαλιστικές συνθήκες σε Ενέδρες ετοιμότητα και στην σύλληψη τυχόν  Εισβολέα στο Τομέα  Ευθύνης του Δ.Σ Στρατού !

Το διήμερο 30 και 31 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε έλεγχος της επιχειρησιακής ικανότητας και εκπαίδευσης των Στοιχείων Εκπαιδευμένων Συνοδών-Σκύλων (ΣΕΣ-Σ) Μονάδων του Δ΄ Σώματος Στρατού, από εκπαιδευτή σκύλων του Γ΄ Κτηνιατρικού Νοσοκομείου.

8

Τέτοιου είδους έλεγχοι, πραγματοποιούνται σύμφωνα με προγραμματισμό του ΓΕΣ…Αλλά  και εκτάκτως όταν  το απαιτήσουν οι συνθήκες …»Στη εικόνα Συνοδός του Σκύλου είναι Στρατιωτικός του ωραίου φύλλου» …Στον Στρατό  ως γνωστό δεν υπάρχουν διακρίσεις!

1

Τα ΣΕΣ-Σ επαυξάνουν τα μέτρα ασφάλειας ευαίσθητων εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς, δρώντας ως στοιχεία περιπόλου, ενέδρας και ανίχνευσης και σύλληψης εισβολέα.

 veteranos.gr