...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Ο ξανθοπολακικός χαφιεδισμός και κομματισμός στο Υπουργείο Υγείας λήγει φέτος, το 2017. Έτος διαδικτυακού «λιθοβολισμού» των …

…νενέκων, ισόβιου εγκλεισμού τους στη φυλακή και Γενικού Πολέμου !
Σε προηγούμενα άρθρα μου με τίτλους «Δημόσια αναφορά-ανακοίνωση του Κρίτωνος Ιακώβου για αξιόποινες πράξεις από υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας, που διώκονται αυτεπαγγέλτως....
Ενημέρωση Εισαγγελέως» (http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/10/blog-post_816.html,
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2016/10/blog-post_659.html,
http://kataggeilte.blogspot.com/2016/10/blog-post_5137.html,
http://katohika.gr/ellada/anafora-mou-afora-stin-politiki-mou-dioksi-kai-thesi-mou-se-argia-sto-ipourgeio-igeias-epeidi-diamartirithika-gia-ton-polemo-pou-eksapoliei-kivernisi-kai-antipoliteusi-kata-tis-ellinorthodoksia/,
http://attikanea.blogspot.gr/2016/10/blog-post_567.html),
«Ο Ξανθός, ο Πολάκης και η Φράγκου, η χασαποτριάδα της σφαγής !» (http://www.triklopodia.gr/ο-ξανθός-ο-πολάκης-και-η-φράγκου-η-χασα/, http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/12/blog-post_559.html, http://www.ksipnistere.com/2016/12/blog-post_879.html, http://kataggeilte.blogspot.com/2016/12/blog-post_732.html)
είχα αναφερθεί στην πολιτική μου δίωξη και τη θέση μου σε αργία στο Υπουργείο Υγείας από το αντισυνταγματικό και μειοδοτικό καθεστώς των Συριζοναζί που συνεπικουρείται στον αφανισμό της Ορθοδοξίας και του Έθνους μας από τη μασονική Δεξιά των ΝουΔούλων.
Στις δημοσιεύσεις αυτές είχα αναφέρει μεταξύ άλλων :
«Πριν από την ανάκληση άσκησης των καθηκόντων μου και τη θέση μου σε δυνητική αργία, το Δ.Σ. του Συλλόγου των Υπαλλήλων του Υ.Υ. με διέγραψε παρανόμως από μέλος του, παραβαίνοντας το Καταστατικό που ορίζει ότι απαιτείται για μια τέτοια πράξη σύγκληση και απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Υ.Υ. και συγχρόνως Διευθύντρια Προσωπικού είναι η κα Καλλιόπη Φράγκου). Στην αναφορά μου είχα συμπεριλάβει και ένα κείμενο με τίτλο «Πρώτη φορά Αριστερά με πογκρόμ διώξεων στο Υπουργείο Υγείας»που αναρτήθηκε στο site http://www.stoxos.gr/2015/12/blog-post_4798.html και που αφορά στις αντικαταστάσεις τμηματαρχών και διευθυντών και τοποθετήσεις άλλων (μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η κ. Καλλιόπη Φράγκου) με απολύτως αδιαφανή και κομματικά κριτήρια «.
«Με διαπιστωτική πράξη του Υπουργού Υγείας, ετέθην σε δυνητική αργία (https://www.facebook.com/krotont/posts/431583917172551?pnref=story). Είχε προηγηθεί η κλήση μου σε ακρόαση ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου (Π.Σ.) μετά τις καταγγελίες-αναφορές των κ.κ. Κ. Φράγκου και Μ. Μιχάκου.

Υφίσταμαι πολιτική δίωξη, με την απειλή της απόλυσης, από την Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, την οποία εμφανίζει δήθεν ως ανάρμοστη και απρεπή συμπεριφορά-πειθαρχικό αδίκημα που επισύρει την ποινή της απόλυσης (άρθρο 107 παρ. 1ε ΥΚ). Στη δίωξη αυτή, χαρακτηρίζονται οι διαμαρτυρίες μου εναντίον της πολιτικής που ακολούθησαν τα διάφορα κυβερνητικά σχήματα που κυβέρνησαν τη χώρα μου αυτά τα χρόνια, απρεπείς και ανάρμοστες».

«Σας αναφέρω παρακάτω τα παραπτώματά μου, βάσει των οποίων αρχικώς αποφάσισαν την άρση άσκησης των καθηκόντων μου και κατόπιν τη θέση μου σε δυνητική αργία, επ’ απειλή απόλυσης.
Στις αναρτήσεις μου στους πίνακες ανακοινώσεων του Υ.Υ. «υπογράμμιζα» ότι οι αξιωματούχοι του Υ.Υ. αντί να υπηρετούν τον Ελληνικό λαό αποδομούν συστηματικά το Ε.Σ.Υ. και μετατρέπουν σταδιακά το Υπουργείο Υγείας των Ελλήνων σε Υπουργείο Υγείας μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. (Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός, σε λόγο που εκφώνησε κατά τη διάρκεια της εορτής για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αναφέρθηκε σε όσους διαμαρτύρονται για τον κατακλυσμό της Ελλάδας με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και την παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σ’ αυτούς εις βάρος των Ελλήνων και τους χαρακτήρισε ρατσιστές και φασίστες.)

Η κατ’ ανάθεση Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας και Πρόεδρος του Συλλόγου των υπαλλήλων κ. Καλλιόπη Φράγκου με χαρακτήρισε στη καταγγελία της, ρατσιστή, σεξιστή και χυδαίο, με αποτέλεσμα να τεθώ σε αργία για το αδίκημα της απρεπούς και ανάρμοστης συμπεριφοράς που μπορεί να επισύρει την απόλυση, κυρίως για μια φωτογραφία (που είχε αναρτηθεί σε πίνακες ανακοινώσεων του Υπουργείου Υγείας) στην οποία απεικονίζεται μια γυναίκα με μουσουλμανική μαντήλα, ντυμένη (όχι γυμνή) με φόρμα γυμναστικής σε στάση γιόγκα με γραμμένα τα ακόλουθα : «Στο Σχιστό σε ειδυλλιακό περιβάλλον γίνονται σεμινάρια αναρχοαπλυτοαριστερίστικης τζιχαντιστικής επαναστατικής γυμναστικής, χοτ γιόγκα, διαλογισμού, υπνωτισμού και υπερβατικής αριστερόχειρης αυτοϊκανοποίησης».

Για αντίποινα, προκειμένου να με τρομοκρατήσουν, τρεις φορές «άγνωστοι» εισέβαλαν στο γραφείο μου, έσκισαν τις αφίσες που είχα κολλήσει, έσκισαν εικόνες Αγίων της Ορθόδοξης Πίστεώς μας και έκλεψαν προσωπικά μου αντικείμενα. Επίσης, επανειλημμένως με απειλούσαν ότι αν δεν σταματούσα τις αντικυβερνητικές αναρτήσεις θα με έκαναν «μαύρο στο ξύλο» ή θα με σκότωναν.
Στο γραφείο μου υπάρχουν χριστιανικές εικόνες (όσες γλίτωσαν από το αντίθεο μένος τους), προσωπικά μου αντικείμενα και αρκετά πορίσματά μου. Με εντολή του Υπουργού κλείδωσαν το γραφείο μου και μου απαγόρευσαν να εισέρχομαι στο Υπουργείο πριν από τις 12 το μεσημέρι (την ημέρα που πληροφορήθηκα την εντολή του Υπουργού με συνόδευσε αστυνομικός μέχρι την τουαλέτα στο ισόγειο του Υπουργείου και αποχώρησα ευθύς αμέσως).

Με χαρακτήρισαν στις επιστολές που εστάλησαν στην Δ.Φ., σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες και στην οικία μου, επικίνδυνο για το Δημόσιο συμφέρον, ρατσιστή, σεξιστή και χυδαίο, επειδή διαμαρτυρήθηκα για τον ρατσισμό των Κυβερνώντων εναντίον των Ελλήνων. Με άλλα λόγια, οι ρατσιστές, οι διεστραμμένοι, οι χυδαίοι και οι άκρως επικίνδυνοι για την Ελληνορθόδοξη Ελλάδα με στοχοποίησαν και μετέθεσαν επάνω μου τα χαρακτηριστικά της δικής τους προσωπικότητας. Οι κ.κ, Φράγκου και Μιχάκου προπαγανδίζουν μεθοδευμένα τις ιδεοληψίες του αμερικανοσταλινισμού (πολιτική ανοιχτών συνόρων, στρατιωτικός αφοπλισμός, εθνοκτόνος διεθνισμός, νομιμοποίηση της παρανομίας, της λαθρομετανάστευσης, αφανισμός της Ορθόδοξης Εκκλησίας κ.λπ.). Για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο κόμμα αμείφθηκαν δεόντως, λαμβάνοντας θέσεις προϊσταμένων κατ’ ανάθεση, ενώ ο γράφων που είναι κάτοχος διδακτορικού με μεταδιδακτορικές σπουδές, με δημοσιεύσεις στα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, με συνεργασίες με φημισμένους ξένους επιστήμονες, με πενταετή προϋπηρεσία σε δικό του φαρμακείο και με δεκαετή θητεία ως υγειονομικός επιθεωρητής όχι μόνο παραμένει απλός υπάλληλος, αλλά και τέθηκε σε αργία με απόφαση του Π.Σ. για παράπτωμα που μπορεί να επισύρει την οριστική παύση».

«Ας κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή. Τα τσιπροκατσαπλιοσυριζόνια εντός ολίγου πέφτουν όχι πάνω σε αφρολέξ, αλλά σε γαϊδουράγκαθα ! Έσκαψαν το λάκκο πολλών αθώων και μη, τώρα έφτασε η ώρα να δρέψουν τους καρπούς των πράξεών τους. Τώρα θα γευτούν τα πικράγγουρά τους στη γούβα με τις έχιδνες».

«Για το λόγο αυτό σκέφτηκα να παραθέσω ένα μικρό σχετικά εδάφιο από το μακροσκελές κείμενο, που αφορά στην περίφημη Κάλλη (Καλλιόπη) Φράγκου, την κατ’ ανάθεση Διευθύντρια Προσωπικού του Υπουργείου Υγείας και ταυτοχρόνως Πρόεδρο του Συλλόγου των Υπαλλήλων. Η εν λόγω κυρία είναι αυτή που είχε δουλέψει «σκληρά» – πριν εκλεγεί η για πρώτη φορά Αριστερά – για να προετοιμάσει το έδαφος εντός του Υ.Υ. για την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτή που έκανε τη συνδικαλιστική συριζαϊκή λάντζα για την προετοιμασία της συριζοποίησης των υπαλλήλων. Μάλιστα είχε φέρει προεκλογικά συριζαϊκό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Νίκο Παππά και είχε ενημερώσει τους υπαλλήλους και προλειάνει το έδαφος για να είναι ομαλή η επίσκεψή του στο Υπουργείο».

Τελικά μετά από πολλούς αγώνες η συριζοποίηση του Υπουργείου Υγείας επετεύχθη. Μάλιστα, η Κάλλη Φράγκου είχε κατορθώσει μέχρι πρότινος να «θηριοδαμάσει» και τους Δακίτες (τους υπαλλήλους που είναι ενταγμένοι στη Δ.Α.Κ.Ε. η οποία πρόσκειται στη ΜασονοΝουΔούλα του Κούλη του mr Siemens-Bilderberg). Τους είχε «σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε» και τους «πήγαινε μαμιώντας».

Μιλάμε δηλαδή για συριζοποίηση, εμετική οσφυοκαμψία και κομματισμό του αισχίστου είδους !
Μάλιστα στη δική μου τη περίπτωση της θέσης μου σε αργία όλοι οι Δακίτες του Δ.Σ. του Συλλόγου των Υπαλλήλων του Υπουργείου, πειθάρχησαν στην εντολή της Φράγκου και παραβιάζοντας το Καταστατικό του Συλλόγου με έθεσαν ομοφώνως και εκτός του Συλλόγου.
Τελευταία τα οσφυοκαμπτικά γλυφτρόνια της πασοκογενούς συριζαίας Κάλλης Φράγκου, οι δήθεν αντιπολιτευόμενοι Δακίτες, σήκωσαν κεφάλι και την κατήγγειλαν σε ανάρτησή τους στους πίνακες ανακοινώσεων του Υπουργείου Υγείας και σας αναφέρω αποσπασματικά κάποια σημεία της καταγγελίας τους :
«Καταγγέλουμε την αντισυναδελφική, αντιθεσμική και καταδικαστέα συμπεριφορά της με ανάθεση Διευθύντριας Διοικητικών Υπηρεσιών και Υποστήριξης, που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων του Υπουργείου.
Καταγγέλλουμε πρακτικές εμπάθειας που στόχο έχουν τη δυσλειτουργία των Υπηρεσιών και την ηθική εξόντωση των εργαζομένων.

Σε δυο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχετε μετακινήσει περίπου το 1/3 των συναδέλφων».
Αυτά τα δήθεν αντιπολιτευόμενα τη συριζαϊκή κομματική «φραγκοπουλική» γραμμή, ανθυπανθρωπάκια της ΔΑΚΕ, που με είχαν πουλήσει για να είναι αρεστά στη πασοκογενή συριζομάνα, επειδή μυρίστηκαν πτωμαΐνες, επειδή οσμίσθηκαν πουτρεσκίνη και καδαβερίνη στο γραφείο της Φράγκου, τώρα πουλάνε τσαμπουκά αλά mr Siemens – Koulis – Bilderberg στην «ψυχορραγούσα» Προεδρίνα και Διευθυντίνα.

Σε άλλη δημοσίευσή μου είχα αναφερθεί στο άλλο «άνθος της κοπριάς» το σφακιανό συριζόμαγκα «με λένε Τρινιτά και δέρνω δυνατά» Πολάκη. Σε αυτή που είχε τίτλο
«Η «τυφλή» και «αδέκαστη» Αριστερά των αμερικανομπολσεβίκων !» (http://www.triklopodia.gr/η-τυφλή-και-αδέκαστη-αριστερά-των-αμε/, http://kataggeilte.blogspot.com/2016/12/blog-post_5326.html, http://www.ksipnistere.com/2016/12/blog-post_5691.html), είχα εκθέσει κάποια γεγονότα που σκιαγραφούν την κατά Πολάκη αμερικανοκατσαπλιάδικη δικαιοσύνη.

Στο άρθρο αυτό είχα εκθέσει τα εξής :
«Είναι γνωστό σε πολλούς το περιστατικό του θανάτου της μόλις τεσσάρων ετών Μελίνας, η οποία έχασε τη ζωή της όταν πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει εγχείρηση για κρεατάκια με αναισθησιολόγο την εξαδέλφη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, κ. Νεκταρία Πολάκη.

Η εν λόγω κυρία ήταν μέσα στο χειρουργείο όταν πέθανε η μικρή Μελίνα και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι εξαρτημένη χρήστρια οπιούχων σκευασμάτων.

Η ίδια κυρία κατηγορήθηκε για κλοπή ναρκωτικών σκευασμάτων (φαρμάκων που περιέχουν Πεθιδίνη), από το νοσοκομείο όπου εργάζεται ακόμη και ομολόγησε την πράξη της. Κατόπιν όλων αυτών η αναισθησιολόγος και εξαδέλφη του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας εμφανίστηκε στο Πειθαρχικό υπό καθεστώς απόλυτης προστασίας και από την πλαϊνή πόρτα, που χρησιμοποιούν οι υπουργοί (προκειμένου να τη «φυγαδεύσουν» από τους δημοσιογράφους).

Η παραπομπή της κυρίας Νεκταρίας Πολάκη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο έγινε «για το πειθαρχικό παράπτωμα της αναξιοπρεπούς ή ανάρμοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός κι εκτός υπηρεσίας»! Με βάση το πειθαρχικό δίκαιο των γιατρών η ανάρμοστη συμπεριφορά επισείει ποινή από επίπληξη μέχρι στέρηση αποδοχών.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, στο πόρισμα για τον θάνατο της 4χρονης ενοχοποιείται μία νοσηλεύτρια και όχι η ξαδέλφη του Πολάκη
(http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/story/350177/poedhn-mia-nosileytria-kai-oxi-tin-xadelfi-polaki-enoxopoiei-to-porisma-gia-ton-thanato-tis-4xronis).

Ο εξάδελφος της εν λόγω αναισθησιολόγου, ο πολύς κ. Πολάκης, ο κ. αναπληρωτής Υπουργός είχε έρθει στο γραφείο μου με ύφος χιλίων Καρδιναλίων και με «διέταξε» παρουσία του τμηματάρχη και πρώην Διευθυντή κ. Νικολάου Καραπάνου να αποχωρήσω πάραυτα από το γραφείο μου, διότι βρισκόμουν σε αναστολή άσκησης καθηκόντων.

Υπακούοντας στην εντολή του κ. Πολάκη απεχώρησα από το Υπουργείο λέγοντας μεγαλοφώνως έξω από το γραφείο του κ. Πολάκη ότι έκαναν τσιφλίκι τους το Υπουργείο Υγείας των Ελλήνων και το μετέτρεψαν σε Υπουργείο μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Και ενώ η εξαδέλφη του κ. Πολάκη που εμπλέκεται σε περιστατικό θανάτου τετράχρονου «αγγελουδιού» και κλοπής ναρκωτικών από φαρμακείο νοσοκομείου οδεύει προς αθώωση, εγώ ετέθην σε αργία επ’ απειλή απόλυσης και με μείωση του μισθού μου κάτω από τα 500 ευρώ μηνιαίως, επειδή υπεραμύνθηκα της Ορθόδοξης χριστιανικής Πίστης και της Πατρίδας μου.

Και όλα αυτά διότι η Δικαιοσύνη των ψευτοαριστερών Υπουργών, Ξανθού και Πολάκη (http://www.triklopodia.gr/ipigeias-thanato-4xronis-melinas-nosileutria-oles-euthines/,
http://attikanea.blogspot.gr/2016/10/blog-post_22.html) είναι «τυφλή» και αδέκαστη, όπως ακριβώς και του προκατόχου τους».
Στη δημοσίευση με τίτλο «Διάλογοι περί Ξανθού και Πολάκη στο Ιστολόγιο «Ξυπνήστε ρε» (http://www.ksipnistere.com/2016/12/blog-post_8803.html), είχα αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα :
«Ο Υπουργός Υγείας, ο κρυφοδαγκανιάρης πισωμαχαιράκιας αμερικανοκατσαπλιάς, μας απειλούσε εμμέσως πλην σαφώς ότι αν διαμαρτυρηθούμε για τους λαθρομετανάστες που εισάγει στην Ελλάδα εσκεμμένα η αριστεροφασιστική του Κυβέρνηση, θα στιγματιστούμε ως φασίστες, ρατσιστές και ισλαμόφοβοι.
Στον Πολάκη είχα πει μεγαλοφώνως έξω από το γραφείο του ότι η συριζαϊκή του σπείρα μετατρέπει σταδιακά το Υπουργείο Υγείας των Ελλήνων σε Υπουργείο Υγείας μουσουλμάνων λαθροαλλοεθνών».
Σε άλλη μου δημοσίευση με τίτλο «Ο ρατσιστικός κατά των Ελλήνων «αντιρατσιστικός νόμος» των νεοφιλελεύθερων ΝουΔούλων και των αμερικανοκατσαπλιαδοσυριζονιών ως φονικό όπλο κατά των Ελλήνων ! » (http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_797.html, https://olympia.gr/2016/11/12/πανυγηρικη-επανεκλογή-του-πάνου-καμμ/) είχα εξηγήσει με ποιο τρόπο βρίσκει εφαρμογή και στο Δημόσιο ο «αντιρατσιστικός» νόμος, προκειμένου να εδραιωθεί ο χαφιεδίστικος αμερικανοκατσαπλιάδικος κομματισμός και να γίνει εκκαθάριση των Δημόσιων Υπηρεσιών από τους «ανεπιθύμητους αντιδρώντες», τους «μη συνεργάσιμους» και τους «απροσάρμοστους» υπαλλήλους.

Το βασικό όπλο των Συριζοναζί και των συμμάχων τους ΝουΔούλων είναι η σπίλωση, η διαπόμπευση των υπαλλήλων που τολμούν να εκφράσουν τη διαφωνία τους στον αφανισμό του Ελληνορθόδοξου Έθνους μας και στη μεθοδευμένη χρεωκοπία του Ελληνικού Κράτους.
Εμένα με κατασυκοφάντησαν λέγοντας ότι είμαι ρατσιστής, σεξιστής και χυδαιολόγος. Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η αξιότιμη κ. Καλλιόπη Φράγκου είχε διαδώσει ότι αναρτούσα γυμνές φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο.

Επίσης κάποιος υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας που αποκρύπτει το όνομά του με συκοφαντεί στο Διαδίκτυο λέγοντας ότι παρενοχλούσα σεξουαλικά τις γυναίκες του Υπουργείου και εξέθετα σε αυτές τα γεννητικά μου όργανα. Αναφέρει συχνά σε σχόλιά του που συνοδεύουν αναρτήσεις μου σε ένα μπλογκ, ότι ο λόγος της απομάκρυνσής μου από το Υπουργείο και της θέσης μου σε αργία, είναι η σεξουαλική παρενόχληση, η επιδειξιομανία και η ηδονοβλεψία. Μάλιστα, κομπάζοντας για τις υψηλές του γνωριμίες με την Ηγεσία του Υπουργείου, μου γράφει ότι ο Ντελικανής με το 49ρι παπούτσι (εννοεί τον Πολάκη) που με πέταξε με κλωτσιά από τον τέταρτο όροφο του Υπουργείου, θα με δεχθεί ξανά πίσω, φτάνει να του ζητήσω συγγνώμη και να του φιλήσω το χέρι. Σας παραθέτω κάποια από τα σχόλια του εν λόγω ρουφιανάκου :

«Κάτσε ρε…λίγο κωλόχερο βάλαμε και κατευθείαν φααπ σβιινκ ο Ντελικανής με το 49 νούμερο παπούτσι έριξε το σούτι και κλαατς ετέθημεν εν αργία ; Ντροπή λίγη επιείκεια».

«Όταν πάμε στην τουαλέτα πάμε να ουρήσουμε η να αφοδεύσουμε. Εσύ τόχεις σύστημα και πας για πίπες. Ε τι να σε κάνει και ο άλλος ; Σε είδαν μια σε είδαν δυο την τρίτη με το 49ρι παπούτσι του σφύριξε τον σούτο και φααπ απο τον τέταρτο βρέθηκες στο πεζοδρόμιο. Κάτσε τώρα να κλαις εδώ μέσα ααα χα χααααααα τρίβε μοσχοκάρυδο αντί φάρμακα φαρμακοτρίφτη χα χααα».

«Πάντως αντί να δώσει λεφτά δήθεν για να σπουδάσεις ο μπαμπάς σου δεν σε έκανε σκατατζή ; Με το στόμα που έχεις μόνο για αυτό κάνεις σκατατζής! Κύττα έναν δόκτορα !»

«Εμ δεν κάθησες κι εσύ καλά. εντάξει έχεις το πάθος σου όλοι έχουμε κάτι τις εσύ γλύψε γλύψε ψώλες κατόρθωσες και »φυτεύτηκες» εκεί μέσα το γραφειάκι σου είχες το κομπιούτερ μπροστά σου η τσόντα πήγαινε σύννεφο τι το ήθελες καημένε να πηγαίνεις και να μπανίζεις εκεί μέσα; Βγες έξω πάνε κάνε ματάκι αλλού έτριβες και την πόσθην σου μπροστά στις γυναίκες, ε αυτό ξεκίνησε από παλιά σου είπανε μια δυο δεκαδύο φορές σταμάτα σταμάτα τίποτα εσύ, οπότε ήλθαν μετά οι επόμενοι. Ο Ντελικανής όπως είδες δεν σηκώνει πολλά σε προειδοποίησε κι αυτός τίποτα εσύ οπότε ήλθε στα όριά του ο άνθρωπος τίναξε την ποδάρα του και σβιινν βρέθηκες από τα ζεστά μαξιλαράκια του γραφείου σου να σέρνεσαι στο πεζοδρόμιο με τα κωλαράκια σου. 49 Νούμερο παπούτσι είναι αυτό πως δεν σου έσπασε κανένα κόκυγγα να εχεις τρεχάματα άντε τυχερός είσαι πάλι».

«Έλα να σε πάω στον Ντελικανή είναι φίλος μου θα του ζητήσεις συγνώμη θα του φιλήσεις και το χέρι και αμέσως θα ξαναμπείς στο γραφείο σου να ξύνεις τα απ(ρ)χιδάκια σου πάλι αλλά όχι ματάκι ή επαφές μέσα στην υπηρεσία δεν θα κάνεις δηλαδή όπως πριν που δήθεν πήγαινες να περάσεις και χλουτς έβαζες κωλόχερο στις γυναίκες. Θα κάνεις το ματάκι σου έξω κανονικά μόνο κύττα μην σε πιάσει η αστυνομία οπότε θα έχει μετά τελικό 49ρι και κανονική εκπαραθύρωση από τον 4ο όροφο».

«Σάκη ;…έλα…λοιπόν εντάξει στο ρύθμισε το μπάνιστρο έχανε 1,5 κλικ δεξιά κύττα αύριο στις 17.00 όλοι στο σωματείο να έλθεις….τι θα κάνουμε ρε έχω βρει ένα καινούργιο ματάκι ….θα έλθεις και μετά πήγαινε για ματάκι. Αύριο έρχεται ο πρόεδρος της παγκόσμιας ένωσης μπανιστηρτζήδων ο NTELIKAN PAUL MC BANISTER, θα μας μιλήσει για το ασφαλιστικό και για νέες τεχνικές ματιού μη λείψεις….Και δεν μου λες εμένα που είμαι σε αργία μπορεί να γίνει τίποτα με τα ένσημά μου να πιαστεί το μπανιστήρι και να βγω στην σύνταξη ; .. Και βέβαια εδώ οι Γερμανοί κτηνοβάτες κολλάνε «σκυλογαμόσημα» και παίρνουν σύνταξη, τι εμείς με το ματάκι δεν θα πάρουμε ;…Εντάξει εκεί θα είμαι και μετά πάμε μαζί για ματάκι…καλά βλέπουμε».

«Ε ρε κάτι ζεϊμπεκιές που έχουμε να ρίξουμε από το Αργίτη μ’ είπες μια βραδυά θέλεις θάχουνε μπροστάρη στον χορό τον Ντελικανή φρααπ φροουπ με τα 49ρια στιβάνια του θα ρίχνει κάτι πήδους αλλοίμονο μην τυχόν και βρεθεί κανένας κατά λάθος βέβαια μπροστά του και τον εκπαραθυρώσει. Ωωωπα ….άντε στη Δ.Ε.Μ τώρα».

«Αχχ ξέχασα ναι λοιπόν η Δ.Ε.Μ. είναι η Διεθνής Ένωση Μπανιστηρτζήδων. Έχουμε κάνει σωματείο και όσοι είμαστε λάτρεις του μπανιστηριού πληρώνουμε και κάποια συνδρομή όχι πολλά λεφτά και πάμε εκεί συζητάμε ανταλλάσσουμε πληροφορίες που έχει μάτι και τέτοια. Καλά περνάμε».
«Τελικά δεν διευκρίνησες μπανιστήρι έκανες και σε εκπαραθύρωσε ο Ντελικανής ή απλά έπιανες τα κάκαλά σου και τα έδειχνες εκεί μέσα; Σέφαγε το ματάκι κι’ εσένα δεν πειράζει όμως γράψε τα μπανιστηρόσημα θα συνυπολογισθούν σαν συντάξιμα και αυτά ως παθών εν υπηρεσία».

«Σάκη …έλα ρε..άκου τώρα τι όνειρο είδα που λες κοιμόμουνα ωραία και καλά και αιφνιδίως βλέπω στην τηλεόραση ότι οι έχοντες μπανιστηρόσημα βαρέα και ανθυγεινά και έχουν συμπληρώσει το 50ό έτος της ηλικίας τους κάνουν συμψηφισμό και βγαίνουν σε πλήρη σύνταξη όταν υποβάλλουν τα χαρτιά τους κανονικά στην υπηρεσία που εργάζονται…Και μετά, μετά τι έγινε ;..Λοιπόν εκεί που ετοιμαζόμουν να κάνω τα χαρτιά, ακούω ένα τραγούδι που έλεγε έφυγες έφυγες έφυγες σε έχω χάσει κι η κλωτσιά του 49 την σούφρα μου έχει σπάσει και πετάγομαι κάτω από το κρεβάτι τόσο ζωντανό ήταν το άτιμο το όνειρο….Ναι κατάλαβα είναι αυτό που λένε ο Ντελικανής ξανάρχεται ε, συμβαίνουν αυτά άντε ετοιμάσου βρήκα στου Φιλοπάππου ένα ωραίο ματάκι πάμε να σβήσουμε τον πόνο σου στα μελανιασμένα περικλανίδια σου. Ο Ντελικνής ο Ντελικανής, με την ποδάρα του δεν μπορεί να τα βάλει κανείς».

«Βαγγέλη ;…έλα Σάκη…να σε ρωτήσω κάτι αυτό το περί συνταξιοδοτήσεως όσων έχουν κολλημένα μπανιστηρόσημα για συνταξιοδότηση στα 50 έτη είναι ανεξαρτήτως τίτλων ; …εε τι εννοείς δεν κατάλαβα ;…να ρε παιδί μου λέω ένας έχει διδακτορικό ας πούμε πανεπιστημιακός είναι θα πάρει ίδια σύνταξη με έναν απλό ματάκια που είναι εργάτης ας πούμε ;…..αα γι’ αυτό πρέπει να πας να ρωτήσεις τον ΝΤΕΛΙΚΑΝΗ αυτός θα σε ενημερώσει πιστεύω….ΑΑΑΑ παπαπ πα πααααααα όχι όχι δεν χρειάζεται μου αρκεί η απλή σύνταξη του ματάκια..άκου να πάω στον 49αρη να μου θραύσει το ιερόν οστούν και να μείνω χωρίς κλανιά. Ααααα παααα Θεός φυλάξει. Ω Θεέ των Μπανιστηρτζήδων ΤΖΟΥΜΠΑΛΑΓΙΑ να προστατεύεις τους ματάκηδες απο την αρίδα του δίμετρου Ντελικανή…Θεός φυλάξει…καλά το βράδυ σε περιμένω στο ίδιο στέκι για ματάκι φέρε και το αντιανεμικό σου μαζί με την τέντα».

«Να είδες τι έπαθα ;…τι γράφεις δίπλα ;…οχι ρε κάνω ματάκι και μπερδεύτηκα…καλά σπίτι δεν είσαι ; πως κάνεις ματάκι ;….να έχω ένα χαρτόνι και έχω χαράξει μια κλειδαρότρυπα στο κέντρο του έχω και μια τσόντα στο βίντεο να παίζει και την παίρνω μάτι πίσω από το χαρτόνι από την κλειδαρότρυπα κατάλαβες ;…..πωω πωωω κατάλαβα όσο βαριά ειναι τα σίδερα είναι το μπανιστήρι σήμερα».

«Πρωτομαγιά με τον χιονιά
μου έριξες το κλώτσο
με το 49 σαν τον φονιά
μου έσπασες και το κλανιά
και μ’ άφησες στο δρόμο
κι ένα πρωι πρωτομηνιά
πήρα ματάκι δυο νουνιά
και έμεινα στο τόπο».

Αυτός ο υπάλληλος είναι αντιπροσωπευτικό είδος υποτακτικού πεανθρώπου ή ανθυποπουλανθρώπου πλήρως υποταγμένου στο κομματισμό και στο χαφιεδισμό των ΝουΔούλων Συριζοναζί. Το «δόγμα» όλων αυτών των υπαλλήλων αυτού του δουλικού τύπου είναι το εξής : Αν είσαι ρουφιάνος, αν γελάς και βαράς παλαμάκια όταν η Ηγεσία της Χώρας σου μαμάει τους Έλληνες και χαϊδεύει τους λαθροαλλοδαπούς, αν συκοφαντείς όσους εχθρεύεται η Ηγεσία, αν ξύνεις διακριτικά τα απχίδια σου και προσποιείσαι ότι εργάζεσαι «καρφώνοντας» τους «ασυννενόητους» και «απροσάρμοστους» συναδέλφους σου που δεν υιοθετούν τη πολιτική ορθότητα και απεχθάνονται την υποκριτική αριστεροσύνη των Κυβερνώντων, αν στιγματίζεις τους συναδέλφους σου που σιχαίνονται την αριστεροδεξιά κομματική ασχημοσύνη και τους εμφανίζεις ως ρατσιστές, σεξιστές, επιδειξίες, ηδονοβλεψίες, χυδαίους και φασίστες, τότε είσαι ο ιδανικός υπάλληλος !
Και φυσικά το ΝουΔουλικό Συριζοναζιστικό Σύστημα σε αμείβει πλουσιοπάροχα για τις υπηρεσίες σου ! Και αν βαρεθείς να ρουφιανεύεις και να ξύνεις τα «κάκαλά» σου, κολλάς και μερικά «διακριτικά» «μπανιστηρόσημα», «αυνανόσημα», «σκυλογαμόσημα» και «ξυναπχιδόσημα» και βγαίνεις και γρηγορότερα στη σύνταξη !
Έτσι κατήντησαν οι αχρείοι πολιτικάντηδες της Μεταπολίτευσης, οι «δημοκράτες» του «συνταγματικού» τόξου, τις Δημόσιες Υπηρεσίες, για να έχουν διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή ένα κομματικό στρατό «τετρακίνητων» «ποδόχειρων» δουλοπρεπών υπαλληλίσκων, οι εκάστοτε Ξανθοπολάκηδες, Αβραμόπουλοι, Λυκουρέντζοι, Λοβέρδοι και οι λοιποί αξιωματούχοι κομματοσκατιάδες !
Βέβαια όλοι αυτοί οι κομματοσκατιάδες που μας κάνουν τους καμπόσους, είναι στην πραγματικότητα θρασύδειλα και άνανδρα ανθρωπάρια που εκτελούν τυφλά τις εντολές των αφεντικών τους, των σιωνομασόνων [«Με το Βολουδάκη ή με το Μιχαλολιάκο ; Με τους συνεχιστές του Καποδίστρια ή με τη Golden Dawn ;» (http://www.triklopodia.gr/με-το-βολουδάκη-ή-με-το-μιχαλολιάκο-με/, http://kataggeilte.blogspot.com/2016/12/golden-dawn.html, http://www.ksipnistere.com/2016/12/golden-dawn.html?showComment=1481828547176),
«Προεκλογική διαδικτυακή κινητοποίηση Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών κατά των μασόνων κληρικών και πολιτικών»
(http://www.ksipnistere.com/2017/01/blog-post_1574.html, http://www.triklopodia.gr/προεκλογική-διαδικτυακή-κινητοποίησ/, http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/01/blog-post_522.html, http://kataggeilte.blogspot.com/2017/01/blog-post_225.html)].
Γι’ αυτό εκλεκτοί Μπλογκοσφαιρίτες μη την πατήσετε ξανά και ψηφίσετε εκδικητικά, όπως κάνατε στις προηγούμενες εκλογές που ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρήσετε τους Σαμαρικούς ΝουΔούλους. Μη τυχόν και επαναλάβετε το ίδιο λάθος αντιστρόφως και ψηφίσετε τους Κουλικούς ΝουΔούλους προκειμένου να τιμωρήσετε τον ΤσιπροΣΥΡΙΖΑ !
Κανέναν από δαύτους μη ξαναψηφίσετε ! («Η κότα που το παίζει κόκορας και μας σέρνει προς το γκρεμό !», http://kataggeilte.blogspot.com/2016/11/blog-post_214.html).
Ψηφίστε, αληθινούς Ορθόδοξους Χριστιανούς μιας αμιγώς Ορθόδοξης Χριστιανικής Πολιτικής Παράταξης και δώστε τους τη λαϊκή εντολή της ανάληψης του έργου της διάσωσης της Πίστης και της Πατρίδας μας («Οι κακοποιούντες και καρατομούντες τον λόγον της Αληθείας, ψευτορθόδοξοι ψευτοπατριώτες», http://kataggeilte.blogspot.com/2017/01/blog-post_517.html).
Πετροβολήστε ηλεκτρονικά, διαδικτυακά τους νεοταξικούς νεογενίτσαρους γραικύλους του σάπιου πολιτικού συστήματος, καταψηφίστε, διαγράψτε και εξαφανίστε πολιτικώς, όλους τους μασονοκίνητους πολιτικούς.
Φέτος, το 2017, προβλέπεται να συμβούν τρομερά γεγονότα :
Γενικός Πόλεμος του Πατροκοσμά (http://kataggeilte.blogspot.com/2017/01/2015-16-2017.html,http://www.palo.gr/eidhseis-ellada/patrokosmas-otan-erthoyn-dyo-kalokairia-kai-dyo-pasxalies-mazi-ta-dyo-synexomena-kalokairia-isan-oi-xronies-2015-16-kai-oi-d/15610318/, http://www.triklopodia.gr/πατροκοσμάς-όταν-έρθουν-δυο-καλοκαίρ/, http://www.ksipnistere.com/2017/01/blog-post_2987.html)
Πλήρης απαξίωση και κυνηγητό των ξενόδουλων πολιτικών από το λαό. [«Με τις πέτρες θα πάρει τους πολιτικάντηδες ο λαός» (Άγιος Παΐσιος)]
Τιμωρία των εθνοπροδοτών πολιτικών που δεν θα καταφέρουν να διαφύγουν, με ισόβια κάθειρξη.
Συνέλληνες Μπλογκοσφαιρίτες, ας οπλιστούμε με ειλικρινή μετάνοια και ταπείνωση για να αντέξουμε τις τραγικές δοκιμασίες που έρχονται !
Ο Άγιος Τριαδικός Θεός, η Παναγία και όλοι οι Άγιοι θα είναι μαζί μας !

Με αγάπη και εκτίμηση

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους ΝουΔούλους Συριζοναζί.