...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Η δημοσιογράφος Εύα Μαυρογένη, στα δικαστήρια επειδή έκανε το 2013 ρεπορτάζ κατά του μαύρου της ΕΡΤ

Η είδηση είναι απίστευτη, αλλά πραγματική, πέρα ως πέρα. 
4 χρόνια μετά και με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, μετά από αναβολή δικάζονται δημοσιογράφος της ΕΡΤ και αλληλέγγυοι πολίτες, αύριο, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στα δικαστήρια της Ευελπίδων.....


Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Εύα Μαυρογένη και άλλοι έξι αλληλέγγυοι πολίτες δικάζονται για τον αγώνα τους κατά του «μαύρου» που επιχείρησε να επιβάλει η κυβέρνηση στη δημόσια ραδιοτηλεόραση πριν απο 4 χρόνια.

Η γνωστή δημοσιογράφος, οδηγείται στο εδώλιο, μετά από μήνυση του τότε διαχειριστή της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη για δήθεν δολιοφθορές και άλλες κατηγορίες, επειδή απλώς έκανε τη δουλειά της, καλύπτοντας σε ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση της – τότε – ελεύθερης ΕΡΤ, την ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία, που οργανώθηκε τον Αύγουστο του 2013 κάτω από τις αφύλακτες κεραίες εκπομπής του Υμηττού, για τη μη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, η οποία διέτασσε την επαναφορά του ραδιοτηλεοπτικού σήματος της ΕΡΤ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ…, αλλά στον αγώνα για την αποτύπωση της είδησης και της απροκάλυπτης αλήθειας.

Read more: http://medlabgr.blogspot.com/