...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΎΝ ΠΑΡΑΠΈΤΑΣΜΑ 2: Ρωσία-Ευρώπη,έρχεται πυρηνικός πόλεμος.

Στρατιωτικοί και πολιτικοί ηγέτες προβλέπουν ότι το 2017 θα δούμε το πρόσωπο της γης να μεταμορφώνεται πλήρως καθώς οι τρέχουσες εντάσεις θα ξεσπούν....


Οι σχέσεις μεταξύ των υπερδυνάμεων του κόσμου βρίσκονται στην πιο επισφαλής κατάστασή τους, κατά τα τελευταία χρόνια, αφού οι ανθρωπιστικές και διπλωματικές καταστροφές απειλούν την ανθρωπότητα.
Αλλά πριν πέσει η πρώτη σφαίρα, το σιδηρούν παραπέτασμα κατέβηκε πάλι σε όλο τον κόσμο.

Αυτό ήταν το όνομα που δίνεται σε ένα χάσμα που αναπτύσσεται ανάμεσα στα ανατολικά της Ευρώπης και της Δυτικής Ευρώπης – πρώην, υπό έλεγχο της Σοβιετικής Ρωσίας και ο τελευταίος συμμάχησε με τις ΗΠΑ.

Από το 1945 και μετά, το όριο αυτό υπήρχε στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με την απειλή του πυρηνικού πολέμου, πανταχού παρούσα.

Και για άλλη μια φορά, η διαφαινόμενη απειλή της χρήσης όπλων που θα καταστρέψει ολόκληρες ηπείρους επέστρεψε.


Ο Molly K. McKew, πρώην σύμβουλος του Προέδρου της Γεωργίας και πρωθυπουργός της Μολδαβίας, υποστήριξε αυτό το μήνα ότι ούτε ο Ομπάμα, ούτε ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ,δεν συνειδητοποιούν ότι η «Δύση είναι ήδη σε πόλεμο».

Ήρθε μετά ο Ομπάμα να διώξει τους ρώσους διπλωμάτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες έναντι απαιτήσεων, ο αρχηγός τους,ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε χρησιμοποιήσει το χάκινγκ,για να επηρεάσει τις εκλογές των ΗΠΑ.

«Αμφότερες οι διοικήσεις αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν ότι η Δύση είναι ήδη σε πόλεμο, αν θέλει να είναι ή όχι,» έγραψε ο McKew στο περιοδικό «πολιτικο».

Συνέχισε: «μέχρι στιγμής, [ο Τραμπ] έχει επιλέξει να ενεργεί σαν η Δύση να μην έχει πλέον θέματα, φαινομενικά τυφλή για τον κίνδυνο που παρουσιάζει η Ρωσία του Πούτιν, για την αμερικανική ασφάλεια και την αμερικανική κοινωνία.

«Η ερώτηση μπροστά μας είναι αν ο Τραμπ θα ενισχύσει το Κρεμλίνο με την αντι-παγκοσμιοποίηση, και την αντι-ΝΑΤΟΪΚΉ ρητορεία – ή αν αυτός θα δεί καθαρά το τέλος της παλαιάς διαταγής, η κατανόηση της φύσης του πολέμου που είμαστε, και έχει το όραμα και το συγκρουσιακό πνεύμα να τον κερδίσει.

Και σε μια κίνηση μακριά από τη θέση των προηγούμενων Προέδρων των ΗΠΑ, ο Τραμπ έχει επανειλημμένως απειλήσει να τραβήξει τη χρηματοδότηση από το ΝΑΤΟ.
Χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ, το σύστημα άμυνας του ΝΑΤΟ θα είναι σοβαρά υπό απειλή, αφήνοντας όλη την Ευρώπη ευάλωτη σε μια ρωσική εισβολή.

Τις τελευταίες εβδομάδες μόνο, χιλιάδες άρματα μάχης και στρατεύματα έχουν μετακινηθεί στα σύνορα της Ρωσίας με στόχο την προστασία των ανατολικών χωρών.

Ο Πρώην σοβιετικός ηγέτης ,Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, επίσης έχει προειδοποιήσει αυτή την εβδομάδα ότι ο κόσμος σαφώς είναι σε «προετοιμασία για πόλεμο».

Έφεραν στην Ευρώπη περισσότερα στρατεύματα, άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού. ΝΑΤΟΪΚΟΙ και ρωσικές δυνάμεις με τα όπλα που χρησιμοποιούν πρέπει να αναπτυχθούν σε απόσταση τώρα, πιο κοντά μεταξύ τους,
Η πυρηνική απειλή φαίνεται πάλι πραγματική. Οι σχέσεις μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων πάνε από το κακό στο χειρότερο ,για αρκετά χρόνια τώρα.


«Όλα φαίνονται σαν ο κόσμος να προετοιμάζεται για τον πόλεμο.»

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/585006/russia-europe-nuclear-war-nato-cold-war-nato-putin-trump-united-states

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY STAR:Corfiatiko