...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Υποχρεωτική παρακολούθηση των μαθημάτων για την ομοφυλοφιλία χωρίς το δικαίωμα απαλλαγής που έχουν στα θρησκευτικά – Μάλλον ο υπουργός είναι κρυφοπ@υst@… και έχει κόμπλεξ θέλοντας να δημιουργήσει και άλλους

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟ ΜΟΥΣΤΆΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ Π@Υ#Τ$
Η υποχρεωτική εκπαίδευση που μας επιβάλλουν οι αλήτες της πολιτικής…
εστιάζει και πάλι στη ομοφυλοφιλία. Υποχρεωτική εβδομάδα στα σχολεία με σκοπό την εξοικείωση με τα είδη ομοφυλοφιλίας σε μαθητές γυμνασίου.

Ένα παιδί στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου είναι στην ποιοι κρίσιμη ηλικία για να διαμορφώσει πλέον τον χαρακτήρα του. Επίσης  εκατοντάδες έρευνες έχουν δείξει ότι η σεξουαλικότητα ενός ατόμου διαμορφώνεται από την ηλικία των 10 μέχρι και των 16 ετών.

Προφανώς ομοφιλολαγνεία την κυβέρνησης  δεν είναι καθόλου τυχαία και μάλλον έχει και σκοπό και στόχο.

Προσωπικά πιστεύω ότι όλο αυτό γίνεται χωρίς να υπάρχει καμία μελέτη και καμία επιστημονική προσέγγιση στο θέμα, αλλά μόνο και μόνο για λόγους πολιτικούς και ψηφοθηρικούς στην gay κοινότητα.

Το παράλογο και το εξοργιστικό είναι τα μαθήματα αυτά είναι υποχρεωτικά για όλους τους μαθητές και δεν υπάρχει το δικαίωμα της απαλλαγής όπως στα θρησκευτικά.