...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

H εμμονή του Ροθτσιλντ και του Ισραήλ με τα πυρηνικά.

Η θεωρία που κυκλοφορεί για τη δολοφονία του Κένεντυ,είναι ότι διαφωνούσε με την επιθυμία του Ρόθτσιλντ και των Σιωνιστών ,το Ισραήλ να αποκτήσει πυρηνικά....


Πολύ πριν δημιουργηθεί το ίντερνετ που μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε θεωρία σας αρέσει,ο Hilaire du Berrier δημοσίευσε στο Παρίσι και στο Μονακό από το 1958 μέχρι το θάνατό του το 2001,το ενημερωτικό δελτίο του Σεπτεμβρίου 1963.

Η πρώτη πυρηνική δοκιμή από το Ισραήλ έγινε τον Σεπτέμβριο του 1962  στην έρημο Νεγκέβ.
Στα τέλη Ιουλίου, αμερικάνικα αεροπλάνα πέταξαν πάνω τον αντιδραστήρα του Ισραήλ στην πόλη Dimona.

Στην πραγματικότητα, αν και το Κάιρο, το Λονδίνο, το Παρίσι και οι Βρυξέλλες γνώριζαν τις λεπτομέρειες, πίσω από την πρόσφατη παραίτηση του Ben-Gurion, η αμερικανική και η ισραηλινή υπηρεσία  είναι ακόμη στο σκοτάδι.Ο Πρόεδρος Κένεντυ έγραψε ένα γράμμα στον Πρωθυπουργό Ben-Gurion λέγοντάς του να σταματήσει την πυρηνική έρευνα και να διαλύσει τα φυτά του. Αν εκείνος αρνηθεί, η αναθεώρηση των σχέσεων της Αμερικής με το Ισραήλ θα ήταν αναγκαία. Κυριολεκτικά, ήταν ένα τελεσίγραφο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιγραφή της μανίας του Ben-Gurion με τον Κένεντι δεν ήταν γραμμένη εκ των υστέρων, αλλά δύο μήνες πριν τη δολοφονία. Η σιωνιστική νέα παγκόσμια τάξη έχει από καιρό  εμμονή με τα πυρηνικά όπλα. Έμαθα πολλά για το θέμα αυτό από την ανάγνωση στο βιβλίο του David Dionisi «Τα μυστικά της πυρηνικής βόμβας». Η πυρηνική βόμβα έπεσε στο Ναγκασάκι της Ιαπωνίας,παρότι η Ιαπωνία είχε υπογράψει την παράδοσή της,επειδή στην πόλη αυτή ζούσαν 50.000 Χριστιανοί. Ήταν το μοναδικό χριστιανικό κέντρο της Ιαπωνίας,και βομβαρδίστηκε ο μεγαλύτερος Χριστιανικός Καθεδρικός Ναός  στην Άπω Ανατολή.Οι σατανιστές πιστεύουν ότι με την πυρηνική βόμβα που έπεσε στο Ναγκασάκι και σκότωσε 70.000 κόσμο απόκτησαν κολλοσιαία ενδυνάμωση,όπως και με το βομβαρδισμό στη Δρέσδη,που ο ακριβής αριθμός των νεκρών,δεν καθορίστηκε ποτέ.