...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Σερβία: Colpo Grosso με δωρεάν MiG-29 και Buk από Λευκορωσία!

Μεγάλη επιτυχία της Σερβίας θα πρέπει να θεωρείται η ανακοίνωση της συμφωνίας με τη Λευκορωσία του Αλεξάντερ Λουκασένκο, για την δωρεάν παραχώρηση οχτώ δικινητήριων μαχητικών αεροσκαφών τύπου Mikoyan MiG-29.....
αλλά και δύο συστοιχίες του συστήματος αντιαεροπορικής και αντιβαλλιστικής άμυνας μέσου βεληνεκούς, τύπου Buk.

Η Σερβία θα καταβάλλει μονάχα τα χρήματα που απαιτούνται για τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό τους, με τις παραδόσεις των συστημάτων να προγραμματίζεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το 2018, όπως ανακοίνωσε ο Σέρβος υπουργός Άμυνας.

Όπως ενημέρωσε, η Σερβία εξετάζει και το ενδεχόμενο προμήθειας των συστημάτων αντιαεροπορικής και αντιβαλλιστικής άμυνας S-300, διευκρινίζοντας ότι η συζήτηση αφορά είτε την διαμόρφωση S-300P είτε την S-300V που διαθέτουν οι λευκορωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι και η Ρωσία έχει συμφωνήσει για την παραχώρηση έξι μαχητικών αεροσκαφών MiG-29 εντός του 2017 και με τη προσθήκη αυτών της Λευκορωσίας, οι Σέρβοι θα συμπληρώσουν μια πολεμική μοίρα, εάν όλα εξελιχθούν καλά.

Επιπρόσθετα, οι Ρώσοι θα παραχωρήσουν 30 άρματα μάχης τύπου T-72S και 30 τεθωρακισμένα οχήματα αναγνώρισης τύπου BRDM-2, με τα δεύτερα να είναι εξοπλισμένα με πολυβόλα των 14,5 χιλιοστών.

defence-point.gr