ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Τελικά οι «Μετανάστες» επέστρεψαν και εγκαταστάθηκαν στο Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ»

'' Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ''
Αφού είδαν και απόειδαν οτι το τάξιμο από τους δήθεν αλληλέγγυους και τι ΜΚΟ δεν αληθεύει ,οι Μετανάστες που ήταν στις σκηνές στο νησί της Λέσβου,....
επέστρεψαν από χθες το βράδυ στο Αρματαγωγό που σήμερα φιλοξενεί περί τους 115 Ανθρώπους  !

Οι Συμβουλές των  ανθρώπων των ΜΚΟ που η δράσης τους πλέον αρχίζει να ξεκαθαρίζει και καλά είναι να αρχίσουν οι έρευνες ειδικά με διεθνείς ΜΚΟ με παρακλάδια στην Ελλάδα πως διάφορα επεισόδια που συμβαίνουν εντός των Hot-Spot αμέσως αναρτώνται σε διεθνή ΜΜΕ που λοιδορούν την Ελλάδα ,αυτοί που αρνούνται ακόμη και να δεχθούν στο έδαφος  Πρόσφυγες …Για λαθρομετανάστες δεν το συζητάμε!!

Οι Μετανάστες του νησιού που δεν μένουν σε  σε Οικίσκους αν και κάποιοι απο αυτούς έκαψαν τα σπίτια που διαμένουν να μην το «ξεχνάμε αυτό «…επέστρεψαν και φιλοξενούνται στο Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ και σιτίζονται από Κέτερινγκ !!!

Περί του 115  είναι αυτοί που καταμετρήθηκαν να διαμένουν για» συγκεκριμένο διάστημα» ελπίζουμε γιατί… η Ασφάλεια του Πολεμικού είναι σε πρώτο ρόλο και το πλήρωμα πρέπει να έχει και νου του!

c130.medium
c130.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες  Μεταγωγικό Αεροσκάφος της ΠΑ μετέφερε σήμερα στο νησί  προστατευτικά πάνελ για την προστασία όσων επέλεξαν να παραμείνουν ακόμη σε σκηνές !

Οι Συμβουλές  κάποιων ότι αν δεν πάνε στο Πολεμικό να εγκατασταθούν  η Ελλάδα θα αναγκαστεί να τους μισθώσει Ξενοδοχεία δεν τελεσφόρησε  …Ούτε η πληροφορία που εσκεμμένα κάποιοι διέδωσαν ότι το Πολεμικό θα τους πάει πίσω στην Τουρκία !

veteranos.gr