...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ποιός Είναι Ο Άνθρωπος Που Αποκάλυψε Τά Μυστικά Σχέδια του Σύριζα Παρακολούθησης και Υποκλοπών τών Ηλεκτρονικών Αλληλογραφιών Των Πολιτικών Τους Αντιπάλων;

Θυμάστε τα άρθρα του Σπύρου Πρίφτη με τίτλο: Η Στάζι του Σύριζα (Μήπως) Βρίσκεται Πίσω Απο Τις Παρακολουθησης Με.....

 Κοριούς Στα Κόμματα; Δείτε εδώ 
https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/jAZD7GkLZeN?sfc=false

Και το άρθρο με τίτλο:

Το Απόλυτο Σχέδιο: Παρακρατικη Αριστερή Υπηρεσία Πληροφοριών Ίδρυσε η Κυβέρνηση του Σύριζα!

Δείτε εδώ

https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/PJ3aGQDpNT4?sfc=true


Ήταν
 και αυτά για κάποιους Παραμιθάκια-Σενάρια! Διαβάστε Παρακάτω!


Σέ ένα απόλυτο Χάος έχει πέσει η Χώρα μας, μέ το επίσημο Κράτος να Μεταμορφώνεται σίγα σίγα σε Παρακράτος! Ο Σύριζα και οι μέθοδοι του να θυμίζουν όλο και περισσότερο ένα Τριτοκοσμικό αυταρχικό Κράτος, που προσπαθεί να παραμείνει με νύχια και δόντια στην εξουσία με κάθε κόστος!

Τι μιά ο Σύριζα θέλει να ελέγχει τα Κανάλια Εφημερίδες-ΜΜΕ, και απο την άλλη κλείνει τα μάτια σε όσα γίνονται στο Πολυτεχνείο, με το συχνό φαινόμενο οι φερόμενοι Αναρχικοί (κατα μέ,εντεταλμένη Πράκτορες) νά πυρπολούν Τρόλεϊ ανενόχλητοι, και το άβατο τον εξαρχίων να ζεί και να βασιλέυει, αλλά την Πόλα Ρούπα νά ξέρουν να την Συλλαμβάνουν άμεσα,όταν είδαν ότι Κινδυνέυουν!

Σύμφωνα με τον Νίκος Μαστοράκης αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση ζητούσε από τον Σφακιανάκη να υποκλέπτει την ηλεκτρονική αλληλογραφία των πολιτικών της αντιπάλων, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει και ότι του ζήτησαν να τους δώσει και τα «τα email του Αναστασιάδη και όλων των κακούργων του Πρώτου Θέματος», αλλά αυτός αρνήθηκε πεισματικά.

Φυσικά ούτε ο Νίκος Μαστοράκης θα μπορούσε κανείς να πεί οτι  είναι ενα έγκριτο πρόσωπο, πόσο μάλλον η εφημερίδα προπαγάνδα υπέρ ΔΝΤ-Τρόικας, Πρώτο Θέμα,που δημοσιέυει όλα αυτά!

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης    email: spyros.priftis76@yahoo.gr