Από αρχαιοτάτων χρόνων η ελληνική βοτανολογία δίνει τις λύσεις για εκατοντάδες παθογένειες και ασθένειες του ανθρώπινου οργανισμού.....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ....

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,
ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ,
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΚΡΟΝΙΩΝ ή ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ της NASA (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ένα μαύρο τετράγωνο στον δίσκο του Ήλιου δεν είναι κάτι φυσιολογικό…
Κάτι προσπαθεί να μας κρύψει η NASA; Όμως, αυτή την φορά φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι έτσι, αλλά τελείως διαφορετικά…

Προσέξτε την άλω του ήλιου στην περιοχή που βρίσκεται το μαύρο τετράγωνο. Εκτείνεται ή αλλιώς «τυλίγει» και το ίδιο το αντικείμενο.

Αυτό,  σύμφωνα με τον Scott C. Waring δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά ότι το μαύρο τετράγωνο δεν είναι μία τσόντα της NASA για να κρύψει κάτι που δεν θέλουμε να δούμε, αλλά ένα τρισδιάστατο ΑΤΙΑ.

Αυτό συμβαίνει καθώς ο «κύβος» αντανακλά μέρος από το φως του Ήλιου ή διότι προσλαμβάνει θερμότητα ή ενέργεια από αυτόν.

Σύμφωνα πάντα με τον Waring, το αντικείμενο βρίσκεται τόσο κοντά στον Ήλιο που μπορεί να εκτιμήσει πως το μέγεθός του είναι ίσο ή λίγο μεγαλύτερο της Γης.

Αν πράγματι ισχύουν όλες αυτές οι υποθέσεις του Scott C. Waring, τότε αυτό που μένει είναι ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο κυβοτιόσχημο αστρόπλοιο. Αν πάλι δεν συμβαίνει αυτό, τότε πρόκειται για μία ακόμα άγαρμπη λογοκρισία της NASA η οποία μας κρύβει κάτι πολύ σοβαρό που συνέβη εκεί στο διάστημα και για κανένα λόγο δεν θέλει να το μάθουμε εμείς…

Στην περίπτωση που πρόκειται για ΑΤΙΑ, τότε είναι πολύ πιθανόν να ανήκει στους Κρόνιους, καθώς όπως έχουμε εξηγήσει και δείξει αρκετές φορές, ο   μαύρος κύβος είναι ένα χαρακτηριστικό των αποστατών.

Η συγκεκριμένη, καταγραφή ανάμεσα σε άλλα περίεργα γύρω από τον Ήλιο, έγινε στις 22/12/2016.

Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας.diadrastika.com
 diadrastika.com