...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Ποιος υποκινεί τις εξεγέρσεις στα hot spots; – Οι ανησυχίες για το άμεσο μέλλον

Σε συναγερμό βρίσκονται οι ελληνικές αρχές.
Ανοικτό αφήνεται το ενδεχόμενο να υπάρχει συνδεδεμένο κύκλωμα υποκίνησης διαφόρων εξτρεμιστικών πυρήνων του ISIS στα ελληνικά κέντρα φιλοξενίας,.....
με τις ελληνικές αρχές να ανησυχούν για την περιοδικότητα και τη σφοδρότητα των εξεγέρσεων.

Πιο συγκεκριμένα, μετά και τις κατ’επανάληψη εξεγέρσεις στα ελληνικά νησιά, οι αρχές προσανατολίζονται στους «εγκέφαλους» που απλά υποκινούν σε διάφορες ενέργειες την πλειοψηφία των μεταναστών, ιδιαίτερα στα νησιά όπου η κατάσταση είναι ασφυκτική και οι αναλογίες τρομακτικές.

Επίσης παρατηρούνται περίεργες «συμπτώσεις» αναφορικά με τη συχνότητα ανάλογων φαινομένων, μιας και αντίστοιχα φαινόμενα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες σε κέντρα φιλοξενίας της Βουλγαρίας και της Ιταλίας.

Υπενθυμίζουμε πως μόλις χθες Αφρικανοί μετανάστες επιχείρησαν να λιντσάρουν και να σκοτώσουν εργαζόμενους και εθελοντές σε hot spot της κεντρικής Ιταλίας, εκμεταλλευόμενοι την προσωρινή ταραχή.

Εκτός από τις πλέον ύποπτες ΜΚΟ που πολλάκις έχουν βρεθεί στο στόχαστρο για υποκίνηση εξεγέρσεων, οι αρχές υποψιάζονται Αφγανούς και Πακιστανούς ως τους κύριους «εγκέφαλους» ανάλογων φαινομένων. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως τις προηγούμενες μέρες Βουλγαρία και Γερμανία απέλασαν εκατοντάδες «ύποπτους» Αφγανούς, οι οποίοι είχαν διασυνδέσεις με εξτρεμιστικά στοιχεία.