...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

BOMBA ΔNT..Ζητά περικοπές κύριων συντάξεων, αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ και ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 7 δις ευρώ το 2018

Η κυβέρνηση έτοιμη να τα δώσει όλα!
Πίεση να νομοθετήσει εκ των προτέρων μέτρα ύψους 7 δις ευρώ και όχι 4,2 δισ. ευρώ που διαρρέει η κυβέρνηση για τη διετία 2019-2020 δέχεται η κυβέρνηση από το ΔΝΤ,.....
σύμφωνα με υψηλόβαθμo κυβερνητικό αξιωματούχο, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση ανοίγει πόρτα συμβιβασμού με τους δανειστές εφόσον δεν ποσοτικοποιηθούν τα μέτρα. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μια εμπλοκή να οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική πηγή, δεν μπορούμε να μπούμε σε συζήτηση για μέτρα περικοπής συντάξεων και μείωσης του αφορολόγητου (στα 5.000 ευρώ) που θα νομοθετηθούν τώρα.

(Εάν μειωθεί το αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ κάθε φορολογούμενος πάνω από 5.000 ευρώ και 1 σεντ θα πληρώσει 800 ευρώ φόρο!)

Μας έχει γίνει πρόταση να αποδεχθούμε πολιτική συμφωνία, αλλά δεν μπορούμε να δεσμεύσουμε, την όποια επόμενη κυβέρνηση για το τι θα γίνει μετά το 2018. Καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν θα το δεχτεί. Αυτό πακέτο δεν το δίνει κανείς. Θα πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις, αλλά αυτό το ξέρουν και οι δανειστές, σημείωσε.

Οι πηγές εκτίμησαν ότι είναι πιθανό νέο Εurogroup στις 18 ή στις 20 Δεκεμβρίου λέγοντας ότι τη Δευτέρα το καλύτερο σενάριο είναι να φτάσουν οι Θεσμοί σε μια συμφωνία σε ποσοστό 95% και το ΔΝΤ να ζητήσει περισσότερα.