...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ σε ΔΙΩΓΜΟ! "Δε θα πάρεις ΠΤΥΧΙΟ αν δεν ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙΣ"...

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η απόφαση ενός πανεπιστημίου να  μην δώσει το πτυχίο σε μια φοιτήτρια, αν εκείνη δεν αλλάξει τις απόψεις που έχει για τους ομοφυλόφιλους....


Η μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Georgia των ΗΠΑ, η 24χρονη Jennifer Keeton, έχει μεταπτυχιακό στην παροχή συμβουλών και έχει ήδη καταθέσει αγωγή κατά του πανεπιστημίου επειδή η ίδια, είναι κατά των ομοφυλοφίλων. 


Μάλιστα, το εκπαιδευτικό ίδρυμα, την καλεί να συμμετέχει σε πρόγραμμα "αποκατάστασης", ώστε να μπορέσουν να την δώσουν το δίπλωμα της. 

Μεταξύ άλλων, στην αγωγή που έχει καταθέσει η Keeton αναφέρεται: "Η Σχολή έχει υποσχεθεί ότι θα διώξει την δεσποινίς Keeton από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αποφοίτησης Συμβούλων, όχι λόγω της κακής ακαδημαϊκής της παρουσίας ή της απόδειξης ότι έχει ελλείψεις σε κλινικές επιδόσεις, αλλά απλά και μόνο επειδή έχει ανακοινώσει τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας ότι αποδέχεται την χριστιανική ηθική σε θέματα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και της ταυτότητας του φύλου. [...] Το Πανεπιστήμιο προσδιορίζει τις απόψεις της δεσποινίδος Keeton ως ενδεικτικό της επαγγελματικής της ακαταλληλότητας στα πρόσωπα που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες".

Όπως υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου της Augusta, ο κώδικας δεοντολογίας της Αμερικάνικης Συμβουλευτικής Ένωσης, με βάση τον οποίον έχει βασιστεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ιδρύματος, "ορίζει ότι οι εκπαιδευόμενοι σύμβουλοι έχουν την ίδια ευθύνη με τους επαγγελματίες συμβούλους στο να κατανοήσουν και να ακολουθήσουν τον κώδικα δεοντολογίας

Ο κώδικας απαγορεύει στους συμβούλους να κάνουν διακρίσεις με βάση μια σειρά παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της ‘ταυτότητας φύλου’ και του ‘σεξουαλικού προσανατολισμού’. Οι σύμβουλοι δεν πρέπει να κάνουν διακρίσεις εις βάρος των πελατών τους κατά τρόπο που να έχει αρνητικό αντίκτυπο σε αυτούς". (σ.σ υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο κοινωνικό φύλο(gender) και το βιολογικό (sex). Στο κοινωνικό φίλο υπάγονται οι κοινωνικές συμπεριφορές και τα χαρακτηριστικά, ενώ στο βιολογικό υπάρχουν τα χαρακτηριστικά που έχουμε από τη γέννηση μας. Τις περισσότερες φορές, το κοινωνικό με το βιολογικό φύλο συμφωνούν, στους ομοφυλόφιλους όμως, δεν υπάρχει ταύτιση καθώς άλλο είναι το βιολογικό φύλο τους και αλλιώς παρουσιάζονται στην κοινωνία).

Το θέμα έχει πάρει  μεγάλες διαστάσεις, με τον δικηγόρο της Keeton να δηλώνει: 

"Το πανεπιστήμιο δήλωσε στην Jennifer Keeton ότι αν δεν αλλάξει τις πεποιθήσεις της, δεν μπορεί να μείνει στο πρόγραμμα. Δεν θα έχει καν την ευκαιρία να πάρει το πτυχίο. Θα πρέπει να διωχθεί. Ένας φοιτητής έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του μέσα και έξω από την τάξη χωρίς φόβο ή λογοκρισία ή αποβολή".