...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Βαίνουμε προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;

Παναγιώτης Μπαλακτάρης
Ο κόσμος βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και όσοι δεν το βλέπουν εθελοτυφλούν.
Η Μέση Ανατολή κυριολεκτικώς φλέγεται.....


Αυτό έχει ως συνέπεια, μεταξύ των άλλων, την μετατροπή της Ευρώπης σε φρούριο.

Εικόνες που κάποτε θα φάνταζαν αδιανόητες τώρα αποτελούν καθημερινότητα.

Πάνοπλοι αστυνομικοί στις ευρωπαϊκές χώρες περιπολούν προς αποτροπή τρομοκρατικών ενεργειών, ενώ οι ειδεχθείς φονταμενταλιστικές επιθέσεις μοιάζουν ασταμάτητες και διογκώνουν το κύμα του φόβου.

Οι λεγόμενοι «μοναχικοί λύκοι» δραστηριοποιούνται ενεργά και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ καθιστώντας, φαινομενικά, κάθε κρατική άμυνα μάταιη.

Σε αυτό το αιματηρό διεθνές σκηνικό ήρθε να προστεθεί μια πρωτοφανής ανθρωποκτονία και μάλιστα σε απευθείας μετάδοση.

Ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ, πυροβολήθηκε με 9 σφαίρες από έναν Τούρκο αστυνομικό, τον Μεβλούτ Αλτιντάς, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με όσα δημοσιοποιήθηκαν, ο δράστης είχε ενοικιάσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο παρακείμενο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, όπου αναμενόταν ο Ρώσος διπλωμάτης.

Λίγες ημέρες πριν, έκανε ακόμη και πρόβα για να ελέγξει τη δυνατότητα εισόδου χωρίς έλεγχο στον χώρο και τη μοιραία βραδιά πάτησε τη σκανδάλη της ιστορίας που επέφερε τον θάνατο του πολύπειρου Ρώσου απεσταλμένου.

Η τουρκική αστυνομία, καθυστερημένα, απέκλεισε τον χώρο της Εκθέσεως και εκτέλεσε τον Αλτιντάς, αντί να τον συλλάβει και να τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη, με την προσδοκία ότι θα αποκαλύπτονταν τα κίνητρά του και η αλήθεια.

Ο Ρώσος πρόεδρος, κ. Πούτιν, απέδωσε σε προβοκάτσια αυτό το έγκλημα, όπως και ο Τούρκος ομόλογός του, κ. Ερντογάν.

Όμως, η πραγματικότητα ξεδιπλώνεται αργά, αποδεικνύοντας ότι το πραγματικό κίνητρο του δράστη ήταν η απογοήτευση που ένοιωσε από την «πτώση» του Χαλεπίου και από τη ματαίωση των σχεδιασμών των φανατικών ισλαμιστών της Αλ Σαμ, διαδόχου της Αλ Κάιντα, η οποία δρα στη Συρία με πολύνεκρα αποτελέσματα, εξαιτίας της σύμπλευσης των κ.κ. Πούτιν-Ερντογάν.

Η οργάνωση αυτή ανέλαβε την ευθύνη για τον φόνο του Καρλόφ και κατά τα φαινόμενα, κατηύθυνε το χέρι του δράστη.

Σημειωτέον εν προκειμένω, ότι η οργάνωση αυτή ενισχύεται από την Τουρκία και τις κρατικές της δομές.

Κατ’ ουσίαν, δηλαδή, ο Ρώσος πρέσβης φονεύθηκε από ένα προϊόν του τουρκικού κράτους και ασφαλώς του Τούρκου προέδρου.

Απόρροια, λοιπόν, της ακραίας τουρκικής πολιτικής και της ισλαμοφασιστικής ρητορικής του κ. Ερντογάν είναι η τραγική απώλεια του Ρώσου πρέσβη.

Επομένως, παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα, η Τουρκία προσθέτει και δεν αφαιρεί στο χάος που εξαπλώνεται παγκοσμίως.

Και τούτο, οφείλει να το διαπιστώσει και η Μόσχα…

Δημοσιεύεται στην Εστία 
infognomonpolitics.blogspot.gr