...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Την προσοχή του αναγνώστη παρακαλώ.Έστω ότι γράφω άρθρο με τίτλο :

«ΒΟΜΒΑ! ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΤΗΣ Α-Λ-Φ-Α ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!», κι αυτά με κεφαλαία.

Στο κείμενο του άρθρου γράφω τα εξής. Κι αυτά με κεφαλαία – έχει σημασία, έτσι δεν είναι;

«ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ
ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΕΩΣ ΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΜΠΛΑΚ ΟΥΤ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !
ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Β-Η-Τ-Α ΧΩΡΑΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ…..ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!»

————————————————————

Πρώτο Ζήτημα. Μέχρι εδώ, βλέπει κάποιος διασπορά αντιφατικών και ασυνάρτητων ειδήσεων στο υποτιθέμενο άρθρο μου;

Δημοσιεύθηκε  ΕΔΩ με «Ισραηλινούς» αντί Άλφα Χώρας, «Τουρκία» αντί Βήτα Χώρας, και «μαζικές εκκαθαρίσεις» αντί μαζικά γεύματα με ασθενείς.»

Δεύτερο Ζήτημα. Μέσα στο άρθρο, δημοσιεύθηκε ως μέρος του άρθρου ένα βίντεο, όπου υποτίθεται ο αναγνώστης θα διαπίστωνε την αλήθεια των λόγων του άρθρου.

Το άρθρο έγραφε στον τίτλο ότι «ισραηλινοί πράκτορες ζήτησαν πληροφορίες για μαζικές εκκαθαρίσεις.». Η ακίνητη αρχική εικόνα του βίντεο έγραφε ότι αυτό ζητήθηκε από κρατικές Υγειονομικές υπηρεσίες της Κρήτης, την 7η Διεύθυνση συγκεκριμένα.

Όταν είδαμε το βίντεο, είδαμε και ακούσαμε τα εξής.

«Δύο Ισραηλινοί με στρατιωτική περιβολή, εκ των οποίων ο ένας ένοπλος, παρουσιάστηκαν στην 7η ΥΠΕ Κρήτης και ανέφεραν ότι επρόκειτο να συμμετέχουν σε κοινές ασκήσεις με τον Ελληνικό Στρατό. Επειδή όμως στις ασκήσεις συμβαίνουν ατυχήματα (η πληροφορία δική μου η παρακάτω, δικαιολογούνται απώλειες σε έμψυχο προσωπικό – απώλειες ζωής για να είμαι ακριβής – έως 5% ή και μεγαλύτερες κατά περίπτωση) , ήθελαν να μάθουν αν υπάρχει η δυνατότητα να διακομισθούν εκεί τυχόν τραυματίες ή απώλειές τους για να τύχουν της καλύτερης δυνατής φροντίδας. Μάλιστα, ζήτησαν λεπτομέρειες για την δυνατότητα του νοσοκομείου να παρέχει τέτοια φροντίδα.

Από την μεριά του το Νοσοκομείο έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, πρώτα κάλεσαν την Ασφάλεια, μετά ειδοποίησαν την διεύθυνση του νοσοκομείου, και ύστερα την Αστυνομία, κι αυτό διότι δεν είχαν λάβει εν τω μεταξύ κάποια εντολή, οδηγία, ειδοποίηση ή άλλη ενημέρωση για συνδρομή σε αλλοδαπούς στρατιωτικούς. Το θέμα έληξε με τις νόμιμες διαδικασίες, ειρηνικά.»

Τρίτο Ζήτημα. Το βίντεο επαληθεύει το άρθρο;