...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Ένα τεράστιο πραξικόπημα περιμένει τον Τραμπ-κάθε ομοσπονδιακή υπηρεσία είναι σε κίνδυνο.

Ο Paul Martin επικοινώνησε μαζί μου στις Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 και μου είπε ότι είχε αποκαλυπτικές  πληροφορίες με απρόβλεπτα στρατεύματα,....
αμερικανικά και ξένα, που κάνουν ασκήσεις στο Wyoming, όχι μακριά από τα σύνορα του Κολοράντο.....

Τα στρατεύματα αυτά βρίσκονται σε ασκήσεις με θέμα τις αστικές εχθροπραξίες εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στη συνέχεια ο Paul Martin μου μίλησε σχετικά με αυτό και άλλα συναφή θέματα. Η συνέντευξη που συνήφθη στις 1130 πμ στις 12/20/2016. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, θα χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα ένα προστατευμένο σύστημα για να στείλει τις έρευνες σε πηγές που έχω χρησιμοποιήσει πριν ,όσον αφορά το «σκάνδαλο», στο Wyoming όσον αφορά την άσκηση για εσωτερικές ταραχές από τους πολίτες. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μου με τον Paul Martin, έβαλα το ακόλουθο μήνυμα 

Γεια σου
Θα μιλήσω με τον Paul Martin αυτή τη στιγμή και έχω κάποια ερωτήματα.
Είμαι ο Παύλος και σας λέω ότι η αστική εχθροπραξία  επί του παρόντος  ασκείται κατά του αμερικανικού λαού σε μια πόλη ,του Wyoming, σε στρατιωτική βάση. Σαν μάρτυρας είδα τη χρήση θωρακισμένων οχημάτων,  και μη μάχιμα στρατεύματα που έχουν εκπαιδευτεί  για  αστική εχθροπραξία. Η εμπιστοσύνη στον μάρτυρα που μας κάλεσε είναι υψηλή. Δεδομένου ότι ο Τραμπ αναλαμβάνει σε ένα μήνα, δεν μπορεί να το σταματήσει αυτό; Περιμένω απάντηση.

Στη συνέχεια ακολούθησαν άλλα δύο μηνύματα εκ των οποίων το ένα ήταν πολύ αποκαλυπτικό!

Dave.
Εύχομαι σε σας και την οικογένειά σας καλά Χριστούγεννα
… Έχετε ήδη την απάντηση στην ερώτηση που θέσατε. Μην διστάσετε να την αναφέρεται.Ο Τραμπ θα βρεθεί αντιμέτωπος με πραξικόπημα. Δεν είναι απαραίτητα μια μετωπική επίθεση. Αλλά ένα αργό  πραξικόπημα που θα καταστρέψει όλα όσα προσπαθεί να κάνει.

Όταν η οικονομία καταρρεύσει ο Τραμπ θα αναγκαστεί να ανταποκριθεί με λειτουργία απόκρισης  της κυβέρνησης. Αυτός θα αναγκαστεί σε μια αμυντική στάση απλώς για να επιβιώσει.

Δεν θα έχει καμία άλλη επιλογή από το να επιτρέψει την καταστολή των πόλεων προκειμένου να σωθούν ζωές. Θα βρεθεί επίσηςαντιμέτωπος  με τις επιθέσεις τρόμου , όπως έχουμε συζητήσει στο παρελθόν. Ο Ομπάμα βρίσκεται στη διαδικασία ώστε να αφήσει στον Τραμπ μια συγκεκαλυμμένη και σκιώδης κυβέρνηση που θα ενεργεί ανεξάρτητα από οτιδήποτε που ο Τραμπ θα προσπαθεί να κάνει.

Έχουμε γνώση ότι μερικοί από το συνεταιρισμό έχουν ενσωματωθεί τόσο βαθιά σε μια υποβαθμισμένη θέση GS 8 ,αλλά έχουν πρόσβαση στις επικοινωνίες μέσω των πίσω καναλιών που είναι πολύ υψηλότερο για την αλυσίδα. Εν λόγω  έχουν συνθετικά βιογραφικά και λειτουργούν ιστορίες και σχετικές εγγραφές που έχουν αλλάξει. Το έργο της ριζοβολία τους θα λάβει μήνα/έτος. Μερικοί από το συνεταιρισμό είναι μειονότητες, έτσι η τακτική κυβερνητική πειθαρχία δεν μπορεί να τους αγγίξει λόγω του κλιμακωτού συστήματος της δικαιοσύνης που προέρχεται από τη δημόσια υπηρεσία.

Αντιμετωπίζει δεκάδες χιλιάδες  ομοσπονδιακών υπαλλήλων που θα  του αλλάξουν την ημερήσια διάταξη. Όπως είπα πριν, η οικονομική κατάρρευση είναι εδώ. Η Fed πιέζει πιο γρήγορα.Η  αναταραχή θα είναι ανοικτή στα γραφήματα. Αυτό θα είχε συμβεί νωρίτερα, αλλά κανείς δεν προέβλεψε ότι ο Τραμπ στην πραγματικότητα θα κέρδιζε τις εκλογές. Νόμιζαν ότι η απάτη ήταν πάρα πολύ μεγάλη, για να χάσει τις εκλογές.

Δείτε παρακάτω την εκπομπή με τη συνέντευξη του Πολ Μάρτιν
http://www.thecommonsenseshow.com/2016/12/21/a-massive-coup-awaits-trump-every-federal-agency-is-compromised/
 ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : corfiatiko.blogspot.gr