...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Αποκαλύπτουμε… ΜΙΑ ΔΥΣΟΙΩΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ! ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ!


syria-bombing-and-al-qaida-forces-570090
Ο πόλεμος στο Χαλέπι τελειώνει, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του έχει ανακτηθεί από τον Σύριο πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ, ενώ την ίδια ώρα οι μαχητές του ISIS έχουν υποστεί μία καταστροφική ήττα στη Μοσούλη....


Ωστόσο, εμπειρογνώμονες κάθε άλλο παρά αισιόδοξοι εμφανίζονται για το τέλος της δράσης των τρομοκρατών, προβλέποντας μάλιστα, ότι στην πραγματικότητα, αυτό είναι πρόκειται να γίνει μόνο χειρότερο!

Μιλώντας αποκλειστικά στην Daily Star, ένας κορυφαίος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας υποστηρίζει ότι οι επιθέσεις του ISIS θα αυξηθούν σε αριθμό και ταυτόχρονα θα προκύψει αναζωπύρωση της δράσης της Αλ-Κάιντα, η οποία θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από το χάος.

Συγκεκριμένα ο ερευνητής Kyle Orton, δήλωσε: «Η αναβίωση του ISIS είναι ένα θέμα του πότε, και όχι θέμα του εάν. Δεν έχουν τελειώσει, σε καμία περίπτωση. Ο μεγάλος νικητής από όλα αυτά είναι η Αλ-Κάιντα, επειδή πολέμησαν στα χαρακώματα με τις επαναστατικές δυνάμεις. Εμείς τους προσφέρουμε πολύ λίγα για υποστήριξη, όμως ως αποτέλεσμα, η χώρα θα γίνει γρήγορα ένα καζάνι τρόμου που θα προκαλέσει χάος για τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια», τόνισε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η Αλ-Κάιντα βρίσκεται στη Συρία για μεγάλο χρονικό διάστημα τώρα. Έχουν σταματήσει τις εξωτερικές επιθέσεις προς το παρόν, αλλά θα τα επαναλάβουν και η Ευρώπη είναι ο προφανής στόχος. Η πτώση του Χαλεπίου θα είναι σημαντική, καθώς λέει στους αντάρτες ότι δεν μπορούν να αφαιρέσουν το καθεστώς με τη βία. Μερικοί, φυσικά, θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους προς την Ευρώπη, κάτι που σημαίνει περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις και περισσότεροι πρόσφυγες.»