...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Αποκάλυψη… 2017: ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!

1048712439
Ο πρόεδρος Τραμπ θα έχει μία ιδιαίτερα φορτωμένη ατζέντα όσο αφορά την αντιμετώπιση θεμάτων εξωτερικής πολιτικής, πριν περάσει το κατώφλι του Οβάλ Γραφείου.....
Την περασμένη εβδομάδα, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων αναφέρθηκε σε πιθανό πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας, αναζωπύρωση του κλίματος κορεατική χερσόνησο, τρομοκρατία και άλλες απειλές που επηρεάζουν άμεσα τις ΗΠΑ.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι. Περισσότερα ανοικτά μέτωπα που πρέπει να διευθετηθούν πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο. Ας τα δούμε αναλυτικά.

1) Η διαμάχη Βορείου Κορέας – ΗΠA: Η πυρηνική απειλή της Πιονγκγιάνγκ υφίσταται και επηρεάζει τόσο τη Νότια Κορέα όσο και την Ιαπωνία. Στο παιχνίδι πάντα και οι Αμερικανοί που έχουν συμφέροντα στην περιοχή.

1048713671

140116003943-kim-jong-un-north-korea-profile-dictator-horizontal-large-gallery

2) Νέα κλιμάκωση στη Συρία; Ο πόλεμος οδεύει προς το τέλος του, ωστόσο μέτωπα υπάρχουν ακόμα… Ρωσία και ΗΠΑ δεν έχουν επιλύσει της διαφορές του ενώ άγνωστη παραμένει και η απάντηση των τρομοκρατών μετά τις διαφαινόμενες ήττες τους.

1048713692

3) Κυβερνοπόλεμος Ρωσίας – ΗΠΑ: CIA και FBI ερευνούν πλέον εις βάθος τις κατηγορίες για παρέμβαση Ρώσων χάκερ στις αμερικανικές εκολγές, με τον Πούτιν να αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του και τον Τραμπ να δέχεται συνεχείς επιθέσεις…

1048713727

4) Κλιμάκωση των σχέσεων Ινδίας – Πακιστάν: Ο Τραμπ έχει τάξει και στις δύο πλευρές και αρκετοί φοβούνται σύγχυση σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσα στις δύο χώρες. Όπως αναφέρουν εμπειρογνώμονες: «Αν οι δύο πλευρές αποφασίσουν να κλιμακώσουν την κατάσταση, τότε οι ΗΠΑ και η Κίνα θα μπορούσαν εύκολα να συγκρουστούν»!

de-escalation-of-tensions-between-india-and-pakistan-ba5aed4c3702c6a668d7777f3d06ce5d

5) Η Βαλτική: Στρατεύματα τόσο του ΝΑΤΟ όσο και της Ρωσίας βρίσκονται ακόμη στα ρωσικά σύνορα πραγματοποιώντας ασκήσεις και επίδειξη δύναμης. Ένα θερμό επεισόδιο ή μία απροσεξία θα είναι αρκετή για να φέρει αλυσιδωτές και πιθανώς ολέθριες συνέπειες…

1048713851

6) Παιχνίδια πολέμου μεταξύ Κίνας – ΗΠΑ: Χαμένα drones, περίεργες κινήσεις, προκλήσεις, συνεχείς στρατιωτικές ασκήσεις, δοκιμές νέων όπλων, παραβιάσεις, βρίσκονται σε καθημερινή βάση μεταξύ των δύο χωρών στη θάλασσα της Νότιας Κίνας… Σε ένα περιβάλλον που πλέον μόνο ασφαλές δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

1048713865