...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS! Πρώην αστροναύτης ζητούσε συνάντηση με τον Ομπάμα για τα… ΑΤΙΑ!

22
could-alien-life-exist-own-solar-system_949414171414542f
Το Βατικανό γνωρίζει για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής; Υπάρχει απειλή ενός…
διαστημικού πολέμου; Ο Έντγκαρ Μίτσελ μέλος του Apollo 14 είναι πεπεισμένος για αυτά και γιαυτό ήθελε να προειδοποιήσει και την Αμερικανική ηγεσία.

Ο πρώην αστροναύτης ήθελε να συζητήσει με τον Τζών Ποντέστα, ο οποίος τότε ήταν από τους κορυφαίους συμβούλους του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και τώρα, μέχρι πριν λίγες μέρες τουλάχιστον, πρόεδρος της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσιεύθηκαν από το WikiLeaks.

Τα υποκλεμμένα μηνύματα έχουν ήδη τραβήξει την προσοχή μεγάλης μερίδας ερευνητών, διότι περιέχουν αποσπάσματα από ομιλίες του Κλίντον με στελέχη της Wall Street. Αλλά οι λάτρεις του αγνώστου ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για δύο έγγραφα που αφορούν τα… ΑΤΙΑ. Συγκεκριμένα για παρουσία εξωγήινης ζωής γύρω από τη Γη και την πεποίθηση ότι το Βατικανό γνωρίζει για όλα αυτά, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της huffingtonpost.com.

UNITED STATES - JANUARY 31:  Astronauts Edgar Mitchell, Al Shepard and Stuart Roosa were the crew for the third successful lunar landing mission. Apollo 14 was launched on 31 January 1971 to furnish additional knowledge of the Moon and its history. Shepard and Mitchell became the fifth and sixth men to walk on the lunar surface, and Shepard the first to hit a golf ball on the Moon.  (Photo by SSPL/Getty Images)
Τα μηνύματα είναι του Έντγκαρ Μίτσελ, του έκτου ανθρώπου που περπάτησε στο φεγγάρι κατά τη διάρκεια της αποστολής Απόλλων 14 το 1971. Έγραψε στον Ποντέστα στις 18 Ιαν 2015, ζητώντας μια συνάντηση όσο πιο σύντομα γίνεται με την κυβέρνηση για να αποκαλύψει τις εξωγήινες μορφές ζωής και την υποτιθέμενη εξωγήινη τεχνολογία, που ο Μίτσελ πίστευε ακράδαντα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μια απεριόριστη πηγή ελεύθερης ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Εκείνη την εποχή, ο Ποντέστα εργαζόταν στην κυβέρνηση Ομπάμα. Έφυγε αμέσως μετά.

Το μήνυμα ανέφερε επίσης ότι ένας από τους συναδέλφους του Μίτσελ θα βρισκόταν επίσης στην συνάντηση «για να μας έφερνε την μέχρι σήμερα την ευαισθητοποίηση του Βατικανού για την ETI [Extra Terrestrial Intelligence], (εξωγήινη νοημοσύνη).»

Μετά την συνταξιοδότηση του από τη NASA, o Μίτσελ ίδρυσε τoν Οργανισμό Νοητικών Επιστημών, αφιερωμένο στο ξεκλείδωμα των μυστικών του ανθρώπινου μυαλού. Ήταν επίσης πολύ ειλικρινής σχετικά με τις πεποιθήσεις του, λέγοντας ότι η Γη είχε δεχθεί εδώ και πολλά χρόνια επισκέψεις από εξωγήινους και το φαινόμενο των ΑΤΙΑ είναι πραγματικό και η αλήθεια αποκρύπτεται από το κοινό.

Ο Μίτσελ απευθύνθηκε στον Ποντέστα λόγω του πολύχρονου ενδιαφέροντος του με τα ΑΤΙΑ και την κριτική του κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ για απόκρυψη πληροφοριών σχετικά με το θέμα.

John Podesta, campaign chairman of the 2016 Presumptive Democratic Nominee Hillary Clinton, speaks during a Bloomberg Politics interview on the sidelines of the Democratic National Convention (DNC) in Philadelphia, Pennsylvania, U.S., on Tuesday, July 26, 2016. Podesta discussed the Trump campaign and immigration reform at a Bloomberg Politics breakfast today. Photographer: Patrick T. Fallon/Bloomberg via Getty Images
Στο δεύτερο μήνυμα του αστροναύτη που απέστειλε στις 18 του Αυγ 2015, έγραψε ότι «η μη-βίαιη ETI μπορεί να μας φέρουν στο «σημείο μηδέν» για την ενέργεια στη Γη. Δεν θα ανεχθούν όμως οποιαδήποτε μορφή στρατιωτικής βίας στη Γη ή στο διάστημα. «

Ο Μίτσελ εξέφρασε την ανησυχία του για την αυξανόμενη στρατιωτική παρουσία στο διάστημα και την απειλή ενός πολέμου μεταξύ Κίνας, Ρωσίας και ΗΠΑ.

Αυτά τα μηνύματα είναι λίγα μόνο που έχουν ερευνηθεί από το σύνολο των υποκλεμμένων που έχουν δημοσιοποιηθεί από το Wikileaks. Άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να περιέχουν περισσότερες πληροφορίες από άτομα που προσπαθούσαν να συναντηθούν με τον Ποντέστα για να συζητήσουν γύρω από το θέμα των ΑΤΙΑ. Υπάρχουν ακόμα χιλιάδες μηνύματα για να ερευνηθούν.

Ηλίας Σιατούνης