...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

NI είπε πως οι ΗΠΑ πρόκειται να ανταγωνιστούν με τη Ρωσία στον τομέα των πυρηνικών όπλων

NI είπε πως οι ΗΠΑ πρόκειται να ανταγωνιστούν  με τη Ρωσία στον τομέα των πυρηνικών όπλων
© Flickr/ U.S. Missile Defense Agency Το ξεκίνημα του Αμερικανικού αντιπυραυλικού συγκροτήματος THAAD
ΜΟΣΧΑ 8 Νοεμβρίου – RIA Novosti.  Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ θέλει να εισαγάγει στην  υπηρεσία τουλάχιστον 400 διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους,  νέας γενιάς....
 Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, η πολεμική Αεροπορία  χρειάζεται  ένα όπλο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί  μακροπρόθεσμα – μέχρι το  2070  – για την προστασία του εδάφους των ΗΠΑ κατά το δυνατόν από τις  πυρηνικές  επιθέσεις, λέει το περιοδικό του εθνικού συμφέροντος [1].

Τώρα, στην  Πολεμική Αεροπορία αξιολογούνται οι προτάσεις από τρεις εταιρείες – Northrop, η Boeing και την  Lockheed.  Πριν από πιθανούς πωλητές οι  προγραμματιστές καλούνται να αναβαθμίσουν άμεσα ότι βρίσκεται στο πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ  και να δημιουργήσουν ένα υποκατάστατο των παρωχημένων βλημάτων « Minintmen» (LGM 30 Minuteman III) σημειώνει η εφημερίδα.

Σύμφωνα  με τον  Υπαρχηγό του Αρχηγείου του στρατηγικού  ελέγχου για   την ολοκλήρωση στον τομέα των YaO   ο Υποπτέραρχος  της Πολεμικής Αεροπορίας των  Jack Weinstein, δήλωσε ότι  το κέντρο σχεδιάζει να εκσυγχρονίσει  την ιδέα της πυρηνικής αποτροπής.

«Γίνεται  πραγματικά επικίνδυνο όταν η άλλη χώρα νομίζει ότι μπορεί να αποκτήσει ένα πλεονέκτημα σε βάρος των πυρηνικών όπλων τότε η  αποτρεπτική δύναμη θα πρέπει να είναι επαρκής για να εξασφαλίσει ότι ο κίνδυνος  των αντιποίνων επίθεσης  θα υπερκαλύψει  την επιθυμία του εχθρού να πάει στην πυρηνική επίθεση .» – Λέει ο Weinstein.

Ταυτόχρονα, τα όπλα μαζικής καταστροφής δεν μπορεί να είναι ισοδύναμα στον  κόσμο – αντιθέτως, ότι η παρουσία τους αυξάνει τον κίνδυνο της μαζικής βίας, λέει ο αρθρογράφος του περιοδικού  Κρις Osborne.

Οπωσδήποτε οι Αμερικανοί Στρατηγοί  πιστεύουν ότι το θέμα του εκσυγχρονισμού του  οπλοστασίου των  πυρηνικών όπλων εξακολουθεί να αποτελεί πηγή τρωτότητας για την Ουάσιγκτον.  Σύμφωνα με τον  Weinstein, τα οπλοστάσια των στρατηγικών τους αντιπάλους –  της Ρωσίας και της Κίνας – σχετικά με την ανάπτυξη έχουν ξεπεράσει την Αμερικανική  «minutemen- τεχνολογία.»

» Οι Στερεοί πύραυλοι είναι παρωχημένοι και είναι  απαραίτητο να βελτιωθεί το σύστημα καθοδήγησης, στα όπλα που αντιστοιχούν  στις σύγχρονες συνθήκες μάχης Οι σημερινές τεχνολογίες εξελίσσονται γρηγορότερα από τις  προκατόχες τους, Θέλουμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα επιτεύγματα της πολιτικής στον τομέα της οικονομίας που έχουν κάνει ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός …», – δήλωσε ο Πτέραρχος της  Πολεμικής Αεροπορίας  των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με μια έκθεση από την Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου, στην ενσωμάτωση της έννοιας της στρατηγικής αποτροπής  η χρήση χερσαίων πυραύλων θα κόστιζε 62 δις $ για την περίοδο 2015-2044  – 14 δις $ για τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων διοίκησης και εκτόξευσης και περίπου 48,5 δισεκατομμύρια $ για την κατασκευή νέων πυρηνικών κεφαλών.

References ↑ The National Interest
   ( http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/get-ready-russia-china-the-us-air-force-wants-400-new-icbms-18318 )

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙ