...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

FEMA και NASA ετοιμάζονται για κτύπημα από αστεροειδή.

fema-kai-nasa-etoimazontai-gia-ktipima-apo-asteroeidi
Στις 31 Οκτωβρίου ένα δημοσίευμα από την Daily Star που είχε αγνοηθεί απέραντα στην Αμερική και τον κόσμο, εστιάσαμε την προσοχή μας στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές, Η NASA πρόσφατα εξέδωσε μια σκληρή προειδοποίηση....
ότι ο αριθμός των «αποκαλυπτικών αστεροειδών» που μπορούν να πέσουν μέσα στο χώρο, προς τον πλανήτη μας, είχε αυξηθεί κατά 50% ,σε αυτό που αποκάλεσε μια «ανακάλυψη σοκ».

Ενώ μια τέτοια δυνατότητα, από μόνη της,μπορεί να φαίνεται να είναι η «απόλυτη καταστροφή» και αμέσως μας θυμίζει τι συνέβη με τους δεινόσαυρους, το γεγονός ότι η FEMA και η NASA απέτυχαν να εντοπίσουν επικίνδυνους αστεροειδής, σε μια πρόσφατη άσκηση πρέπει να δείξει στην Αμερική και τον κόσμο ακριβώς τι είμαστε.
Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι ανακάλυψαν ενδείξεις του μυστηριώδη «πλανήτη εννέα» και προειδοποίησαν ότι πιστεύουν, ότι ο πλανήτης ήταν υπεύθυνος για τις περιοδικές εξαφανίσεις επί του πλανήτη γη.

nasa

Μας πληροφορούν ότι πιστεύουν ότι ο «Πλανήτης εννέα» ήταν υπεύθυνός για τις περιοδικες «εκσφενδονίσεις «διαστημικών βράχων στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα, από την ζώνη του Κάιπερ.

Το SHTFPlan μας, λέει σύμφωνα με την NASA, ότι οι αστεροειδής θα έχουν επιπτώσεις πάνω στη Γη και πρόκειται να συμβεί κάποια στιγμή στις επόμενες δύο δεκαετίες… όπου και αν είστε σίγουροι για αυτό…

Σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, είναι ένα αναπόφευκτο γεγγονός.
Ο Μπάρακ Ομπάμα υπέγραψε πρόσφατα ένα νέο εκτελεστικό διάταγμα που διατάσσει την
κυβέρνηση των ΗΠΑ να προετοιμαστεί για το «διαστημικό καιρό»- χάος. Σίγουρα ένας μεγάλος αστεροειδής θα κτυπήσει τον πλανήτη μας, θα εξαπολύσει το«χάος» όπως ποτέ πριν στη σύγχρονη ιστορία. Στο πρώτο βίντεο παρακάτω ακούμε την καθημερινή » Sheeple συζήτηση» για την πρόσφατη άσκηση για αστεροειδή στο Λος Άντζελες, ενώ στο 2ο βίντεο παρακάτω,ο videographer μας ρωτά τι πραγματικά συμβαίνει με όλη αυτή την πρόσφατη είδηση.

planet_nine_of_doom

Στο τελευταίο βίντεο, από το National Geographic,ένα ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Διακοπή Aρμαγεδδών,» ρίχνει μια ματιά στην πολύ πραγματική πιθανότητα ότι αργά ή γρήγορα,ένας αστεροειδής θα πέσει στη γη.

http://allnewspipeline.com/Los_Angeles_Asteroid_Drill.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko