...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

EKTAKTO: «Κόκκινος συναργεμός στο ΝΑΤΟ» – Αναζητά τρία ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια στις ακτές της Σκωτίας

EKTAKTO: «Κόκκινος συναργεμός στο ΝΑΤΟ» – Αναζητά τρία ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια στις ακτές της Σκωτίας
Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )
Πολεμικά πλοία και ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη της βορειοατλαντικής συμμαχίας αναζητούν εναγωνίως  τρία  ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια στα βόρεια των  ακτών  της Σκωτίας....


Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο , παραμονεύουν υπάρχουν τρία ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια κλάσεως  «Akula» ( κωδικός ΝΑΤΟ) έξω από την Σκωτία με «θανάσιμο οπλοστάσιο», προκαλώντας κόκκινο συναγερμό στο ΝΑΤΟ .

‘»Πιθανόν να δόθηκε εντολή από το γενικό επιτελείο στην Μόσχα για την αποστολή των τριών υποβρυχίων στην Μεσόγειο για την υποστήριξη του ρωσικού στολίσκου» , ανέφερε ο Ρώσος Πλοίαρχος ε.α. και νυν αμυντικός  εμπειρογνώμονας Ντμίτρι Λιτόβκιν .

Στην έδρα του ΝΑΤΟ έχει σημάνει συναγερμός διότι πρόκειται για τα καλύτερα υποβρύχια του ρωσικού ναυτικού , έχουν μικρό ακουστικό ίχνος , ενώ διαθέτουν   υψηλής τεχνολογίας οπλικά συστήματα .

Κύρια αποστολή τους είναι η  καταστροφή των εχθρικών πολεμικών πλοίων  και αεροπλανοφόρων , ενώ μεταφέρουν πυραύλους  cruise με  πυρηνικές κεφαλές.

Βρετανικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια , και συγκεκριμένα το «Sutherland» κλάσεως  «Τραφάλγκαρ» ,  και δύο ακόμη αγνώστων στοιχείων , καθώς και δύο αμερικανικά αεροσκάφη Poseidon P-8, δύο καναδικά  CP-140 και ένα γαλλικό  «Atlantic», «χτενίζουν την θαλάσσια περιοχή.

Πρόκειται για επιβεβαίωση άρθρου μας με τίτλο (Με ρωσικό υποβρύχιο «Αρμαγεδώνα» υποδέχεται η Ρωσία το άνοιγμα των σχέσεων με τις ΗΠΑ και τον Τραμπ), με το οποίο τονίζαμε ότι  «καλές» οι σχέσεις Πούτιν-Τράμπ αλλά η Μόσχα ετοιμάζει τα  τρομερότερα πυρηνοκίνητα υποβρύχια με «άγνωστο προορισμό», ο οποίος είναι πλέον η Μεσόγειο θάλασσα.

Ενδεχομένως και χωρίς να είμαστε σίγουροι , να πρόκειται για τα «Σεβερστάλ » και «Αρχάγγελσκ» , που προκαλούν  τρόμο μόνο με την όψη τους .


pentapostagma.gr