...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Σαρωτικοί οι Ρώσοι στο Χαλέπι! Ξαφνικά… καμία βοήθεια οι τρομοκράτες!

aleppoexplosion
Σε «σκόνη και θρύψαλα» έχει μετατραπεί το ανατολικό Χαλέπι το οποίο μετά τις χθεσινές ρωσικές ομοβροντίες «σφυροκοπιέτιαι» ανηλεώς από την ρωσική και την συριακή Αεροπορία καθώς ο συριακός Στρατός με την υποστήριξη Ρώσων Spetsnaz διεισύουν στα ερείπια της πόλης....


Οι ισλαμιστές έχουν κατανοήσει ότι το «παιχνίδι» για αυτούς έχει χαθεί και έχουν ξεκινήσει ομαδικές εκτελέσεις καθώς παρατηρούνται έντονες τάσεις σε πολλούς μαχητές να επιχειρούν να παραδοθούν στα κυβερνητικά στρατεύματα.

Την ίδια στιγμή στο νοτιοδυτικό μέτωπο της πόλης ο συριακός Στρατός μαζί με την Hezbollah, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση καταλμβάνοντας το προάστιο Aqrab το οποίο κατείχε η ισλαμιστική Jaysh Al-Fateh’s (Army of Conquest)

Την επίθεση οδήγησαν οι επίλεκτες Tiger Forces, του συριακού Στρατού και εκατοντάδες μαχητές της Hezbollah. Διέσπασαν τις αμυντικές γραμμές της Jaysh Al-Fateh στον βόρειο άξονα της συνοικίας αναγκάζοντάς τους ισλαμιστές να υποχωρήσουν προς το Souq Al-Jabas το οποίο αργότερα καταλήφθηκε.

Οι ισλαμιστές απόδείχθηκαν ανήμποροι να αναλάβουν πρωτβουλία και αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν προς την έρημο για να αποκτήσουν μια καλύτερη αμυντική θέση στις παρυφές της πόλης.

Έτσι λοιπόν σήμερα πριν από λίγο επίσημα ο συριακός Στρατός ανακοίνωσε την αντιστροφή όλων των επιτυχών αποτελεσμάτων που είχε η Jaysh Al-Fateh during κατά την μεγάλη επίθεσή της.

Ο συριακός Στρατός αναμένεται να εξαπολύσει μια μαζική επίθεση τις επόμενες ημέρες στοχεύοντας σε διάφορους άξονες μέσα και γύρω από το Χαλέπι και θα πρόκειται για την μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση σε όλη την διάρκεια του πολέμου που μπορεί να σημάνει το οριστικό τέλος της μάχης της πόλης.

Μετά θα ακολουθήσει το έτερο προπύργιο των ισλαμιστών η Ιντλίμπ ενώ η Ράκκα η «πρωτεύουσα» του Χαλιφάτου θεωρείται ότι θα πέσει σύντομα στα χέρια των Κούρδων SDF.

Παρατηρείται ότι οι ισλαμιστές δεν φαίνονται να λαμβάνουν πλέον βοήθειες από τον αμερικανικό παράγοντας ίσως εν αναμονή της στάσης που θα τηρήσει η νέα κυβέρνηση Τραμπ που αναμένεται να είναι τελείως διαφορετική από της προηγούμενης.

pronews