...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! Στο φως απόρρητο έγγραφο-κόλαφος για τις ΗΠΑ!!!

1047505411
Οι ειρηνοποιοί και κήρυκες της Δημοκρατίας που επισκέφθηκαν τη χώρας μας έχουν άραγε απάντηση;....

Φωτογραφίες από διάταγμα των ηγετών του Daesh που δίνουν εντολή στους μαχητές τους να μην επιτεθούν σε αεροσκάφη των ΗΠΑ και των συμμάχων τους που κινούνται πάνω από τη Μοσούλη και τη γύρω περιοχή, ήρθε πριν λίγη ώρα στη δημοσιότητα.

Τα έγγραφα κατέφθασαν στα γραφεία του ρωσικού Μέσου Sputnik, ανακαλύφθηκαν στην πρόσφατα απελευθερωμένη ιρακινή πόλη Bakhdida, περίπου 32 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του φρουρίου του Daesh στη Μοσούλη, και αναφέρεται ρητά ότι οι τζιχαντιστές δεν πρέπει επιτεθούν σε οποιοδήποτε αεροσκάφος της αμερικανικής συμμαχίας τόσο στη Μοσούλη όσο και στα προάστιά της.

Σύμφωνα με το Sputnik, το διάταγμα ανακαλύφθηκε από ασσυριακή χριστιανική πολιτοφυλακή σε ένα ενημερωτικό σταντ στην κεντρική Bakhdida, στο αποκαλούμενο «κέντρο συγκέντρωσης» του Daesh. Τέτοια κέντρα ιδρύθηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση, για την κινητοποίηση του τοπικού πληθυσμού και την εκπαίδευση των «νεοφερμένων».

Το κείμενο του διατάγματος αναφέρει τα εξής: «Απαγορεύεται αυστηρά να καταρριφθεί, με τη χρήση οποιουδήποτε όπλου κάθε αεροσκάφος που είναι στον αέρα. Δεν έχει σημασία σε τι ύψος πετάει, απαγορεύεται ακόμη και αν το αεροσκάφος προσγειωθεί στην ταράτσα σπιτιών.»

Το έγγραφο υπογράφεται από τον τοπικό ηγέτη του Daesh Abu Muawia.

1047503427

1047503411