...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Με τους 300 Απάτριδες της Βουλής
  ----------------------------------------------------
Το μεγαλύτερο όπλο της μαφίας των Σιωνιστών δανειστών είναι οι πολιτικοί μας που ξεπουλούν Πατρίδα και Λαό για να γίνουν Βουλευτές-Υπουργοί- και Πρωθυπουργοί....

Τσίπρας: Τίποτα διαφορετικό από τους ΓΑΠ-ΣαμαροΒενιζέλους- Κυριάκο. Είναι συνέχεια της υπόδουλης πολιτικής αυτών των ανδρείκελων & σφογγοκωλάριων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι ηλίθιοι πολιτικοί των Αθηνών είναι ότι πεί ο Κοσμοκράτορας.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ BARAK OBAMA έρχεται εδώ στο κράτος μπανανία του Αλέξη-Κυριάκου-Φώφης-Βασίλη- Ποτάμια, κ.λ.π. με δύο σκοπούς.
1.-Να ζητήσει από τους «Έλληνες» πολιτικούς να παραχωρήσουν τη Θράκη-Ανατ.Αιγαίο-Νησιά στη Τουρκία, σε αντάλλαγμα της ιδρύσεως του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.
2.-Να ζητήσει από τους «Έλληνες» πολιτικούς να παραχωρήσουν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. στο ΙΣΡΑΗΛ.
                       Ανάλυση
                   --------------------------
Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγω, μην ξεχάσεις το λόγο που εκφώνησε ο τότε πρόεδρος Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, στον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ BILL CLINTON.
Ο 6ος Αμερικανικός Στόλος έρχεται στο Αιγαίο για να βοηθήσει τους Τούρκους να πετύχουν τη διχοτόμηση του Αιγαίου, και να κάνουν απόβαση στα νησιά, όπως τότε στη ΚΥΠΡΟ!!!!!!!!!!!!!!        
Εάν τα δύο αυτά αιτήματα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας δεν γίνουν δεκτά από τους «Έλληνες» πιόνια πολιτικούς, τότε θα χρησιμοποιηθεί στρατιωτική βία από το ΝΑΤΟ & Τούρκους, όπως έγινε το 1974 στη ΚΥΠΡΟ, με σκοπό να διχοτομήσουν το Αιγαίο στον 25ο Μεσημβρινό.
Την ίδρυση του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ θα το πληρώσει η ΕΛΛΑΣ, με απώλεια εδαφών & θαλασσών προς τη Τουρκία. Η Τουρκία ζητάει σε αντάλλαγμα των εδαφικών απωλειών της ιδρύσεως του Κουρδιστάν, να επεκταθεί δυτικά στο Αιγαίο-Θράκη!!!
Το ΝΑΤΟ- ο στρατός της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας- θα παίξει αισχρό και εχθρικό ρόλο κατά της Ελλάδος, όπως έπαιξε το 1974 στη διχοτόμηση της Κύπρου.
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με το εχθρικό ΝΑΤΟ στη μέση να προστατεύει τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, δεν θα μπορούν να υπερασπιστούν το Αιγαίο με τα Νησιά και τη Θράκη.
Τους Τούρκους & ΝΑΤΟ θα βοηθούν οι λαθρομετανάστες. 
Οι εχθροί βρήκαν σύμμαχο εντός των τειχών......
Τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας όπως τα σχεδίασε ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ είναι, στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατ. Μεσογείου.
Το Ισραήλ θα παραχωρήσει στη Τουρκία ένα μέρος των ενεργειακών κοιτασμάτων της Ελληνικής & Κυπριακής Α.Ο.Ζ.
Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από την οκονομική κρίση, σχεδιασμένη από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του προέδρου αυτής ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επιμένει να λέει, «Η πορεία της Ελλάδος είναι μέσα στην Ε.Ε. , στην Ευρωζώνη, και μέσα στο εχθρικό ΝΑΤΟ».
Ο ΥΠ.ΕΞ. της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας κύριος HENRY  KISSINGER ομολόγησε ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα ήταν δρομολογημένη από το 1983 από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία του δανειστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Εν όψει αυτής της καταστάσεως οι Ανθέλληνες Σιωνιστές 300 της Βουλής ασχολούνται με τα κανάλια της T.V.
Δηλαδή, «Εδώ ο κόσμος χάνεται και το Μ.... χτενίζεται» που λέει ο Λαός!!!
Τα Μνημόνια αυξάνονται και πληθύνονται........... 
Ούτε τους κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστές των Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου του Αλέξη, δεν μπορούν να πιάσουν...................
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι οι Έλληνες, εισηγούμαι προς τους Ανθέλληνες πολιτικούς να κατεβάσουν κάτω τη ΡΩΣΙΑ.!!!
Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε.................
Πρέπει να πούμε στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες το ηρωϊκό ΟΧΙ του 1940.
Πρέπει να πούμε στους Σιωνιστές Επικυρίαρχους της Γης, Ή ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ του Λεωνίδα.
Δεν πρέπει να παραδωθούμε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ!!!
Η παράδοση στους Σιωνιστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αφού έχουμε εναλλακτική λύση τη ΡΩΣΙΑ!!! 
Να τους προκαλέσουμε τη μεγαλύτερη ζημιά!!!
Ξυπνήστε Ρε ηλίθιοι πολιτικοί των Αθηνών, η αγανάκτηση του Λαού είναι μεγάλη. Ο  ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ  ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!!
                       ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος