...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

ΙΕΡΕΑΣ Α Ν Α Θ Ε Μ Α Τ Ι Σ Ε τους πολιτικούς και τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !!!........... ( Κ α λ ή α ρ χ ή ; )

unnamed
ΕΥΓΕ ΑΞΙΟΝ ΤΕΚΝΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ‘ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ’;
Ή ΘΑ …»ΚΙΟΤΕΨΟΥΝ»;;;;;;;;;;;;


ΕΧΟΥΝ  …ΛΥ – ΣΣΑ – ΞΕΙ ! ΕΧΟΥΝ …Α – ΦΗ – ΝΙΑ – ΣΕΙ! ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΛΕΙ ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ!!! Ένα ολόκληρο σύστημα από τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του διαδικτύου και των ‘ΤΟΥΡΚΟ-ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ’, εξαπέλυσαν επίθεση στον υπερήφανο Έλληνα ΙΕΡΕΑ, που τέλεσε στο Νέο Ηράκλειο το τρισάγιο, στην Μνήμη των δύο δολοφονηθέντων νέων 
Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΕΡΕΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Ο εκλεκτός κληρικός, αφού προσευχήθηκε υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ‘Αθάνατων’ στελεχών της ‘Χ.Α.’, με δικιά του ευθύνη όπως δήλωσε, Α Ν Α Θ Ε Μ Α Τ Ι Σ Ε  αυτούς, που εντός και εκτός της Πατρίδος μας, π ο λ ι τ ι κ ο ύ ς,   δ η μ ο σ ι ο γ ρ ά φ ο υ ς   και άλλους, καλλιεργούν ΜΙΣΟΣ ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ της φυλής μας, καθώς και τους άνανδρους φονιάδες της Πατρίδος μας.
Γιατί λοιπόν ενοχλήθηκαν οι δημοσιογράφοι με το ανάθεμα του ΘΑΡΡΑΛΕΟΥ ιερέως; 
Αναγνώρισαν ΤΑΧΑ στον εαυτό τους, τους προδότες της Ελλάδος;;; 
ΥΓ. Ενδεικτικό του μίσους, της παραπληροφορήσεως και της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ του ρεπορτάζ του ‘ΣΚΑΪ’, για το ζήτημα είναι, ότι η «δημοσιογράφος» μίλησε για «παραλήρημα» που έλαβε χώρα στην… Τ ρ ί π ο λ η! (Το Ηράκλειο Αττικής πώς …μεταλλάχθηκε σε Τρίπολη, ώ ανόητη μικρή;)
ΑΚΟΜΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ «ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ», ΟΙ …ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΙΚΟΙ ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ ΤΟΥ, ΜΙΑ ‘ΠΟΥΛΑΔΑ’ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΟΥ!!!!

«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»