...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Πάρτε μαστίγια και μουλιαστετα τα σε γουρουνιού αίμα …

fagito
..Δώστε τα σε μια διμοιρία Ματ και αφήστε τους μέσα στα Χοτ Σποτ …
και όποιο όρθιο ζώο ξαναπεταξει φαγητό που του προσφέρεται δωρεάν μαστιγώστε τον μέχρι να θυμηθεί την αξια της Ζωής!

Μάθετε σε αυτά τα ζώα τους πρόσφυγες «Πολέμου»που ταξίδεψαν μέσα από 5 ομόθρησκες χώρες για να έρθουν εδώ να βολεψουν την Ζωή τους ότι Ρατσισμός είναι όταν πεθαίνει ένα παιδί από πείνα και εσύ πετάς το φαγητό που σου δίνεται δωρεάν !

Όταν επιλέγεις μια χωρα για να σε περιθάλψει από τα δεινά που πέρασες …είναι απόλυτα αναγκαίο να πάρεις από αυτή την χώρα της αξίες της , να μάθεις της ιδέες της , την κουλτούρα της , τα ιδανικά της !

Αν λοιπόν η Ελλάδα είναι ανίκανη να διδάξει σε όρθια άψυχα κουφάρια τον σεβασμό προς την Ζωή …τότε η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη ρατσίστρια χώρα απέναντι στους φτωχούς της γης που πεθαίνουν κάθε λεπτό επειδή δεν έχουν τροφή!

Λιώστε τους στο ξύλο , ο «πατέρας» δεν είναι καλός «πατέρας» αν την στιγμή που πρέπει δεν νουθετήσει το «παιδί» έστω και με τιμωρία ..για να τον κάνει έναν καλύτερο άνθρωπο!

Βέβαια στην περίπτωση μας …δεν μιλάμε για καλύτερο άνθρωπο αλλά για μεταμόρφωση από ζώο σε άνθρωπο…Ωωωωω και τι να κάνουμε όμορφες συριζαιες ψυχές που η αλήθεια είναι «ρατσιστική» …

Όποιο όρθιο ζώο πετά τροφή , είτε είναι χριστιανός είτε μουσουλμάνος είτε ότι άλλη ηλίθια ταμπέλα επιλέξετε … πρέπει να τιμωρείται !!

Αλλά δεν έχουμε δυστυχώς «χορηγούς» για μκο που να υπερασπίζονται αληθινά θέματα και προβλήματα … εδώ οι Εβραίοι δεν σκέφτηκαν…εδώ η κουλτούρα της νέας εποχής δεν έφτασε …!

Βλέπετε η δήθεν κουλτούρα του κώλου σας …δεν μπορεί να δει πέραν των τριχών του κώλου σας!!

Stranger…