...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Τα εύσημα της Νέας Τάξης στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο – ΒΙΝΤΕΟ

9f80dd3941473c7b1804a8da2cf30c5b_l
Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, κάνοντας λόγο για το σπουδαίο «ενωτικό» του έργο.....
αλλά και την συμβολή του στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε μία χρονιά που η προσφυγική κρίση βρέθηκε στο επίκεντρο.

Ολόκληρη η επιστολή του…πλανητάρχη:

«Αποδίδω φόρο τιμής στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τη συμπλήρωση των 25 ετών από την εκλογή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Καθοδηγούμενος από τις διδαχές της πίστης του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι στυλοβάτης σοφίας και διαφωτισμού για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το ακατάπαυστο έργο του που αφορά, την προώθηση της ειρήνης και της αδελφοσύνης, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ελευθερίες και την υποστήριξη των προσφύγων, μας ενθαρρύνει να φροντίζουμε για τον πλανήτη που ζούμε. Έχει βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις διαφορές και όλα όσα κρατούν μακριά τους ανθρώπους διαμέσου της ιστορίας.

Στην καρδιά των προσπαθειών του βρίσκεται η θεμελιώδης αλήθεια για την ανθρωπότητά μας: Ότι είναι ιερή υποχρέωσή μας να περνάμε χρόνο εδώ στη γη εργαζόμενοι όλοι μαζί για να σφυρηλατήσουμε ένα λαμπρό μέλλον για όλους – συμπεριλαμβανομένων και των μελλοντικών γενεών. Ελπίζω ότι τα χρόνια που θα έρθουν να φέρουν συνεχόμενες ευλογίες στην πατριαρχεία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για αυτή τη σημαδιακή ημερομηνία».

Ωστόσο υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος ο Πατριάρχης έχει δώσει το βροντερό παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις υπέρ της Πανθρησκείας, που κύριο μέλημά της είναι η λατρεία του «παγκόσμιου σωτήρα» και το σβήσιμο κάθε τι χριστιανικού.
el.gr